Hoppa till innehåll
Tritech logotyp

Kvalitets- och miljöansvarig till Tritech

Tritech Solutions söker en Kvalitets- och miljöansvarig till verksamheten i Stockholm

Tritech Solutions är en värdeadderande leverantör av embedded-lösningar och industriella IoT produkter till nordisk industri. Tillsammans med Aratron ingår Tritech i teknikhandelskoncernen Addtech AB.
Till en komplex och utvecklande roll söker Tritech Solutions dig som ska ansvara för verksamhetens kvalitets- och miljöfrågor samt för kvalitets- och miljöledningssystem. Tjänsten innefattar också lagbevakning med fokus kemikalielagar (ex. Reach, SCIP, m.f). Lockas du av att jobba i en en platt organisation med uppgifter kring kvalitet, miljö och hållbarhet samt är intresserad av att driva ett förbättringsarbete kring kvalitetsområdet? Då kan detta vara en möjlighet för dig.

Ditt anställningserbjudande

Tritech Solutions är ett bolag med starka finanser och tillväxt. Styrning hos Tritech Solutions bygger huvudsakligen på tillitsbaserat ledarskap med mycket frihet för medarbetare att själva välja vägen till målet. Vi erbjuder dig:
 • Stor variation i arbetet
 • Möjlighet till att påverka processer och rutiner i arbetet
 • En nyckelroll i ett snabbt växande och lönsamt företag
 • Omfattande kontakter med både leverantörer och kunder
 • En platt organisation med högt i tak, humor och hög energinivå
Dina arbetsuppgifter

Som Kvalitet- och miljöansvarig har du ett övergripande ansvar för kvalitet och miljöfrågor, inkl. frågor rörande ledningssystem, lagkrav och konkret kvalitetsuppföljning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Övergripande ansvar för Kvalitetsarbetet ISO 9001
 • Övergripande ansvar för miljöledningssystemet, ISO 14001 samt ha en stödjande roll i Hållbarhetsarbetet
 • Sammanhållande i frågor som rör utvärdering av leverantörer
 • Ansvara för audits och annan assesment som genomförs av Tritech:s kunder, self assesment Reach, RoHS, SCIP, CMRT, m.m.
 • Compliance, lagbevakning
Värt att veta

Som Kvalitets- och miljöansvarig har du ett nära samarbete med teknik, försäljning, logistik och ekonomi. Du kommer att arbeta i ett tight och målorienterad team med högt i tak och hög servicenivå mot våra kunder.

Som Kvalitets- och miljöansvarig kommer du dela din tid på Tritech Solutions med systerbolaget Aratron och det är Aratron som blir din formella arbetsgivare. Båda verksamheterna är baserade i Solna Strand med fem minuters promenad mellan kontoren.

Våra förväntningar

Vi söker dig med relevant utbildning inom området eller erfarenhet av och intresse för lagefterlevnad inom miljölagstiftningen, REACH / SCIP, RoHS eller CMRT. Du har kanske redan tidigare arbetat med administration, förvaltning eller utveckling av ledningssystem, med fördel ISO 9001 och ISO 14001. Erfarenhet från teknikhandelsbolag är en merit.

Vi söker dig som:
 • Har förmåga att arbeta proaktiv och kan både planera och prioritera
 • Har fokus och viljan att ständigt förbättra och utveckla
 • Har en stor drivkraft och förmåga att driva ditt arbete framåt
 • Är en lagspelare samtidigt som du kan leda och ta en central roll i företaget
 • Flyttande svenska och engelska i tal och skrift
 • Har god IT- erfarenhet, inkl. MS Office och Excel
Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson
Dana Jennerström
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
20 apr. 2023 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare