Tre söker Telesäljare till B2B (Sök utan CV)

Tre söker Telesäljare till B2B (Sök utan CV)

Som telesäljare på Tre företag går du in i en positiv vardag, där sammanhållning och tävlingsanda gör att vi når mål och utvecklas! Sök tjänsten helt utan CV och läs mer nedan!

Hur jobbar vi då?
Här jobbar du såklart med telefonen för att kontakta befintliga och nya kunder för att erbjuda Tres mobila lösningar. Gruppen du kommer att tillhöra har varit nominerad till årets team 2022 och självklart går vi in i 2023 i hopp om att vinna denna titel! Vem vill inte vara med i ett sådant team?


Hur är det på Telesales företag då?

Att du ska nå dina mål, det är vårt mål! För att se din utveckling kommer du att följa upp dina säljresultat tillsammans med våra säljcoacher samt ta fram nya knep för att ständigt växa i din säljroll. Vi gör allt för att du ska vara ditt bästa jag på jobbet! Här ingår du i ett av våra två Telesales Team där sammanhållning är A och O.

Vi jobbar på ett nybyggt kontor som ligger precis intill Avicii Arena på södra sidan av Stockholm. Vi har Café, gratis gym och aktiviteter så som biljard, pingis och shuffleboard att roa sig med på rasterna.

Du får såklart
  • En tillsvidareanställning på heltid (mån - fre) med fast grundlön, provision utan tak och kvartalsbonus
  • Arbetstider 8.00 - 17.00 och just nu har vi lyxen att få sluta 16.00 på fredagar
  • 1 h lunch och totalt 30 min rast utöver lunchen
  • Kontinuerlig utbildning och utveckling för att bli en skicklig säljare
Vi har en känsla av att du vill ge det där lilla extra för att nå dina mål och ambitioner. Du gillar att prata och knyter snabbt kontakt med andra. Du gillar såklart schysst försäljning och ser att det är en fin balans mellan service och sälj. Och det här med att vinna, det är din grej!

Ansökan
För att kunna söka tjänsten behöver du vara över 18 år och kunna svenska och engelska.
Sugen, eller hur? Denna roll söker du enkelt utan CV, svara bara på våra frågor för att söka.

Vi jobbar löpande med vår rekryteringsprocess och gör en gedigen bakgrundskontroll på våra slutkandidater. Hör av dig för mer info!

Välkommen till B2B-teamet!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 feb 2023 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till Tre, telekomaktören som älskar att utmana och utforska. Vi tror på laget före jaget, vi vill ge dig ditt livs bästa ledare, vi älskar olikheter, hatar orättvisor och vi applåderar bra resultat framför långa arbetsveckor. Visst låter det Trevligt?