Hoppa till innehåll
Tre logotyp

Testare till Tre

Tre är mobiloperatören som lyckats växa till ett stort, välfungerande företag - utan att tappa den lilla startupens energi. Lite som en punkare som börjat använda cykelhjälm. Vuxen - men aldrig gammal. Vi går till jobbet för att utveckla, bygga och underhålla produkter, system och nät för att ge våra kunder bästa möjliga digitala upplevelse. Vill du vara med? Trevligt!

Om rollen
Teamet Dev Sales är en del av IT Development organisationen på Tre. Vår huvuduppgift är att utveckla system som används vid försäljning till slutkund - allt från butikslösningar till säljmotorn för våra webbshoppar. Just nu jobbar vi med att bygga en ny och modern plattform som är tänkt att kunna stödja alla våra säljkanaler. Den nya plattformen ska, på ett snabbt och enkelt sätt, kunna släppa ny funktionalitet som blir tillgänglig för alla olika kanaler och klienter på en gång.

Som testare i Sales-teamet är du med i hela utvecklingscykeln från kravställning till produktionssättning. Genom att du är med från början i processen kan du i ett tidigt stadie påverka testflödet. Du designar, följer upp och tar ansvar för manuella och automatiserade tester. Du kommer primärt att testa nyutvecklade tjänster inom teknikstacken Java 17, Spring Boot och Kubernetes. Du kommer även jobba med testning och scriptning (med Javascript) i Postman, samt med Swagger, Oracle SQL och REST API testning.

Utvecklarna i teamet jobbar primärt med mob-programmering, något som även du har möjlighet att delta i. Vi tror på att förbättra vårt arbetssätt och processer, och som en del av teamet kommer du att ha möjlighet att påverka och bidra till att förbättra vår teststrategi och våra verktyg.

Du kommer se fram emot att
  • arbeta i ett agilt team där vi tillsammans lär oss, team som individ, för att orientera oss i en verksamhet i ständig förändring.
  • tillhöra ett team med kompetenta och erfarna kollegor som känner stor stolthet i vårt uppdrag.
  • vara en del av Sveriges bästa arbetsplatser enligt Great Place To Work samt att vi är topprankade hos Karriärföretagen av IT-Young Professionals.
Vem är du?
I vårt team är det viktigt med förmågan att kunna omsätta verksamhetens behov till värdeskapande lösningar. Med en analytisk fallenhet, goda tekniska kunskaper inom testautomatisering och förståelse för testmetodik kan du identifiera och implementera kvalitetsförbättrande åtgärder i teamet. Det ligger i din natur att agera proaktivt och ständigt arbeta med förbättringar. Då systemen ibland kan uppfattas som invecklade och svårbegripliga ser vi att du trivs i att jobba med teknisk systemkomplexitet och har lätt för att tänka större än till bara det specifika kravet.

Driv, engagemang, noggrannhet och vana att ta ägandeskap är några exempel på egenskaper som kännetecknar dig. Då det ingår många kontaktytor ser vi att du är en kommunikativ person som har lätt för att samarbeta med andra. Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska.

För att lyckas i rollen behöver du ha flerårig erfarenhet av funktionell- och automatiserad testning. Du känner dig bekväm att verka i den testmiljön och de system vi använder. Du har grundläggande kunskaper i Linux/Unix.

Din ansökan
Vi tar emot ansökningar via denna annons och kommer hålla intervjuer löpande. Tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

#LI-PRIORITY
Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
27 apr. 2023 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till Tre, telekomaktören som älskar att utmana och utforska. Vi tror på laget före jaget, vi vill ge dig ditt livs bästa ledare, vi älskar olikheter, hatar orättvisor och vi applåderar bra resultat framför långa arbetsveckor. Visst låter det Trevligt?

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare