Telesäljare till Loyalty Sales på Tre

Telesäljare till Loyalty Sales på Tre

Vill du arbeta som säljare och ha fast lön och provision? Hos oss på Tre får du just detta. Tryggheten i en bra fast lön varje månad men självklart har du en provision för att kunna tjäna ännu mer. Du jobbar heltid på veckodagar och får en trygg arbetsgivare som vill att du ska utvecklas.

Ditt nya jag, i vårt lag
Som säljare på Telesales arbetar du, som namnet skvallrar lite om, med telefonen som främsta sätt för att kontakta befintliga (varma) privatkunder med syfte att genom en behovsstyrd försäljning leverera en helhetslösning till kund. Här på Tre är vi grymma på pepp och att fira våra framgångar som, både som team och individuellt. Vi lyfter och hjälper varandra till nya segrar och för den som vill klättra på Tre finns många karriärvägar efter att du lärt dig mer om vår bransch och våra kunders önskemål.

Hur jobbar vi då?
Att du ska nå dina mål, det är vårt mål! Det är viktigt för oss att lyfta framgångar och boosta varandra. För att se din utveckling kommer du följa upp på dina säljresultat och tillsammans med våra säljcoacher ta fram nya knep för att nå de mål du vill och ständigt växa i din säljroll. Och vi på Tre gillar att göra saker på vårt sätt. Vi har spännande tävlingar och hittar på roliga saker tillsammans!

Du kommer se fram emot att ha
  • En roll på en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt Great Place to Work 2022
  • En tillsvidareanställning på heltid med fast grundlön samt provision utan tak
  • Kontinuerlig utbildning och utveckling för att bli en skicklig säljare
Vi har en känsla av att du vill ge det där lilla extra för att nå dina mål och ambitioner. Du gillar att prata och knyter snabbt kontakt med andra. Och liksom oss på Tre så delar du vår syn på att schysst försäljning är en fin balans mellan service och uppmuntran till att slå till. Och det här med att vinna, det här din grej. När du lirar bowling, biljard eller Monopol är förmodligen vinsten en minst lika viktig del som att delta.

Och för att sticka ut lite extra har du förmodligen testat på telefonförsäljning tidigare och har några knep för att snabbare komma på banan med det här uppdraget hos oss

Känner du igen dig? Kul! Eller så har vi helt fel, du kanske inte känner igen dig, men rollen är intressant och ett område du behärskar? Då vill vi lära känna dig ändå!

Innan du klickar på ansök, några sista medskick: I den här rekryteringen gör vi en bakgrundskontroll på våra slutkandidater, du får mer information om detta under rekryteringsprocessen. Jobbet utförs på vårt huvudkontor i Stockholm intill Globen.

Ansökan
Sugen, eller hur? Vi tar emot ansökningar via denna annons och flitiga som vi är, så jobbar vi löpande med vår rekryteringsprocess. Det betyder att tjänsten kan bli tillsatt redan imorgon, så tveka inte att visa ditt intresse så snart du har möjlighet.

Välkommen till Tre!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 feb 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till Tre, telekomaktören som älskar att utmana och utforska. Vi tror på laget före jaget, vi vill ge dig ditt livs bästa ledare, vi älskar olikheter, hatar orättvisor och vi applåderar bra resultat framför långa arbetsveckor. Visst låter det Trevligt?