Säljare till Tre

Säljare till Tre

Vi söker fler trevliga säljare till vårt kontor i Stockholm
Som säljare på Tre har du ett spännande uppdrag och är den hos oss som ständigt är i kontakt med våra kunder, nya som gamla.

Hur gör en säljare på Tre?
Beroende på team så jobbar du med våra privatkunder eller med våra företagskunder. Vi tycker att telefonen är en det bästa redskapet för att både snabbt komma i kontakt från vår sida och för våra kunder att ringa in på.

Vi gillar att vinna
Vi har ett högt tempo och puls under dagen. Så bli inte förvånad när dagens säljtävling kickar igång, eller när du en vacker dag utses till månadens säljare. Vi gillar att fokusera på framgångar, ta våra mål och ha riktigt kul på vägen!

Du kommer se fram emot
  • Att lära dig mycket under resans gång - utbildning & utveckling är vår grej!
  • Ingå på en av Sveriges bästa arbetsplatser (jajamen, vi har utsetts som en av de bästa 8 år på raken av Great place to work)
  • Kunna påverka vad du tjänar: här har du alltid en bra grundlön enligt kollektivavtal plus provision
Mer om dig
Vi söker dig som gillar det här med försäljning. Antingen har jobbat med sälj tidigare och vill fortsätta med det. Eller så är du nyfiken på om det här med försäljning är något för dig. För oss är det inte viktigast vad du har gjort, utan vad du är gjord av. Är du den som beskrivs som den nyfikna och målmedvetna personen? Då vill vi lära känna dig!

Och så lite finstilt och sista detaljer
  • Tjänsterna är på vårt fina kontor, alldeles bredvid Avicci Arena i Stockholm
  • Du arbetar heltid, dagtid mellan ca 8-17.30 (vi bemannar våra team efter schema)
Strunta i CVt nu. Visa ditt intresse här!
Vi är nyfikna på dig som person. Ansökningen börjar med att du svarar på våra frågor nedan. Du behöver inte skicka med CV eller personligt brev. Sedan återkommer vi till dig med vad nästa steg är. Trevligt!

Varmt välkommen till Tre!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till Tre, telekomaktören som älskar att utmana och utforska. Vi tror på laget före jaget, vi vill ge dig ditt livs bästa ledare, vi älskar olikheter, hatar orättvisor och vi applåderar bra resultat framför långa arbetsveckor. Visst låter det Trevligt?