Leveranskoordinator till Tre företag

Leveranskoordinator till Tre företag

Business Delivery som avdelningen heter söker nu en ny kollega till gruppen Leverans som arbetar med att ge våra kunder den bästa möjliga starten på Tre,tjänsten är ett vikariat med start i januari 2023

I Leveransgruppen arbetar du med egna kundprojekt för att varje unik start och onboarding ska bli så bra som möjligt, både för kunden och för oss. Du ansvarar för och planerar dina egna projekt utefter dina förutsättningar och kundens önskemål. Gruppen arbetar tillsammans med ca 30-40 pågående projekt och det vi hjälper kunderna med är exempelvis att få igång växellösningen och telefonin. När du börjar hos oss kommer du under dina introduktionsveckor att få lära dig allt du behöver för att komma i gång.

Du kan se fram emot att
  • Få introduktion, utveckling och ständigt lärande på Tre
  • Ett vikariat på ca 1 år med start januari 2023
  • Jobba på vårt kontor i 3huset, som är byggt för oss Treor
  • Jobba på en av Sveriges bästa arbetsplatser (jajamen, 8 år på raken har vi blivit utsedda till en av de bästa hos Great place to work)
Vi har en känsla av att du...

...är i början av din karriär och är nyfiken på eller hunnit prova på service i någon form. Du gillar att bygga relationer, har lätt för att knyta kontakter och tycker att det är rätt så skönt att arbeta under fria former. Att jobba med egna projekt du själv har ansvar för är din grej! Är du dessutom en person som tar tag i saker när du ser ett problem eller vill lära dig när du märker att det är något du inte kan, är du definitivt en som passar in hos oss!

Hos oss bidrar vi alla med en härlig energi, är inte rädda för att hugga tag i saker och har ett starkt mål och resultatfokus vilket vi också tror är något du har!

Innan du klickar på ansök, några sista medskick: För att söka tjänsten behöver du kunna tala och skriva på både svenska och engelska samt har grundläggande kunskaper eller är nyfiken på att lära dig Excel. I den här rekryteringen gör vi en bakgrundskontroll på våra slutkandidater, du får mer information om detta under rekryteringsprocessen.

Ansökan

Sugen, eller hur? Vi tar emot ansökningar via denna annons och flitiga som vi är, så jobbar vi löpande med vår rekryteringsprocess. Det betyder att tjänsten kan bli tillsatt redan imorgon, så tveka inte att visa ditt intresse så snart du har möjlighet.

Varmt välkommen till Tre!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 16 feb 2023 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till Tre, telekomaktören som älskar att utmana och utforska. Vi tror på laget före jaget, vi vill ge dig ditt livs bästa ledare, vi älskar olikheter, hatar orättvisor och vi applåderar bra resultat framför långa arbetsveckor. Visst låter det Trevligt?