Hoppa till innehåll
Tre logotyp

Kundtjänstmedarbetare till Tre

Ansök nu
Nu söker vi fler kollegor som är i början av sitt yrkesliv. Vi står med öppna armar, redo att välkomna våra nästa buddy's som vill leverera service på toppklass och tillhöra vår kundservice på Tre.

Om rollen
Som medarbetare på vår kundservice arbetar du med att ta emot inkommande samtal och hjälpa våra privatkunder över telefon. Det innebär att du tar ägandeskap för våra kunders ärenden och ser till att lösa alla situationer på bästa sätt, tillsammans med ett gäng skickliga problemlösare i teamet. Våra kunder ska alltid få ett trevligt, proffsigt bemötande och snabb service. Utöver service kommer du också att arbeta med försäljning.

Du kan se framemot
  • En roll på en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt GreatPlace to Work 2023
  • En tillsvidareanställning på heltid med fast grundlön samt provision
  • Kontinuerlig utbildning och utveckling, tjänsten inleds med en introduktionsutbildning/onboarding på 4 v
  • En företagskultur vi är mycket stolta över
Mer om dig
Vi tror att du är i början av din karriär, nyligen avslutat gymnasiet och är nyfiken på eller hunnit prova på service i någon form? Vi tror att du har ett finfint engagemang, är nyfiken och alltid gör ditt bästa för att alltid hjälpa människor. Servicetänket finns i ditt dna och det kommer liksom helt naturligt för dig, du har även ett intresse av försäljning (och kanske lära dig ännu mer?) eftersom det också är en del i arbetsuppgiften. Vi tror att du är en riktig buddy som gillar att lösa problem och kan motivera dig själv framåt. Vi tror att du är en person som vill lära sig nya saker och tycker att det är kul med utmaningar.

Du kan självklart även engelska samt har ett intresse för merförsäljning.

Innan du klickar på ansök, några sista medskick:
  • Du behöver vara över 18 år och kunna svenska och engelska.
  • Tjänsten är på heltid med 12 Juni (alternativt 21 Augusti)
  • Vi arbetar från vårt kontor vid Globen, Stockholm, vanligtvis mellan 8.50 - 18.05, och 08.50-15.35 en dag i veckan
  • I den här rekryteringen gör vi en bakgrundskontroll på våra slutkandidater, du får mer information om detta under rekryteringsprocessen. Klicka här för mer information.
Ansökan
Låter det här som något för dig? Vi tar emot ansökningar via denna annons och flitiga som vi är, så jobbar vi löpande med vår rekryteringsprocess. Det betyder att tjänsten kan bli tillsatt redan imorgon, så tveka inte att visa ditt intresse så snart du har möjlighet.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via annonsen (ej per mail).

Varmt välkommen till Tre!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 juni 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Välkommen till Tre, telekomaktören som älskar att utmana och utforska. Vi tror på laget före jaget, vi vill ge dig ditt livs bästa ledare, vi älskar olikheter, hatar orättvisor och vi applåderar bra resultat framför långa arbetsveckor. Visst låter det Trevligt?

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare