Hoppa till innehåll
Tre logotyp

Jobba med kundservice på Tre Företag

Ansök nu
Nu står vi nu med öppna armar, redo att välkomna vår nästa buddy som vill leverera service på toppklass och tillhöra vår kundservice på Tre företag!

Som Kundansvarig på Tre Företag arbetar du med att ta emot inkommande samtal och hjälpa våra företagskunder över telefon. Det innebär att du tar ägandeskap för våra företagskunders ärenden och ser till att lösa alla situationer på bästa sätt, tillsammans med ett gäng skickliga problemlösare i teamet. Våra kunder ska alltid få ett trevligt, proffsigt bemötande och snabb service. Utöver service kommer du också att arbeta med försäljning.

Du kommer se framemot att ha
  • En roll på en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt Great Place to Work 2023
  • En tillsvidareanställning på heltid med fast grundlön samt provision
  • Kontinuerlig utbildning och utveckling, tjänsten inleds med en introduktionsutbildning
  • En företagskultur vi är mycket stolta över
  • En peppande och rolig säljkultur där kvartalsvisa tävlingar ger en möjlighet till fina priser
Vi har en känsla av att du... är i början av din karriär, kanske har du precis gått ut gymnasiet, kanske har du hunnit arbeta med service i några år? Det viktigaste för oss är inte ditt tidigare arbete, utan det viktigaste är att du har rätt inställning och ett fin fint engagemang. Servicetänket finns i ditt dna och det kommer lixom helt naturligt för dig, du har även ett intresse av försäljning (och kanske lära dig ännu mer?) eftersom det också är en del i arbetsuppgiften. Vi tror att du är en riktig buddy som gillar att lösa problem och kan motivera dig själv framåt.

Du behöver också vara 18 år och kunna svenska och engelska. Startdatum för tjänsten är 12/6 eller 21/8.

Ansökan
Låter det här som något för dig? Vi tar emot ansökningar via denna annons och flitiga som vi är, så jobbar vi löpande med vår rekryteringsprocess. Det betyder att tjänsten kan bli tillsatt redan imorgon, så tveka inte att visa ditt intresse så snart du har möjlighet.

I den här rekryteringen gör vi en bakgrundskontroll på våra slutkandidater, du får mer information om detta under rekryteringsprocessen.

Välkommen till Tre!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 juni 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Välkommen till Tre, telekomaktören som älskar att utmana och utforska. Vi tror på laget före jaget, vi vill ge dig ditt livs bästa ledare, vi älskar olikheter, hatar orättvisor och vi applåderar bra resultat framför långa arbetsveckor. Visst låter det Trevligt?

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare