Extrajobba vid sidan av studierna på NOC hos Tre

Extrajobba vid sidan av studierna på NOC hos Tre

Om rollen
Vi söker nu sommarjobbare som avser en heltidstjänst under sommaren och till fortsatt extraarbete under resten av året, som du kombinerar med dina studier. Denna tjänst är perfekt för dig som studerar inom IT eller teknik.

I rollen kommer du att tillhöra Network Operations som är en del av Tre Technology. Teamet består av 11 personer som tillsammans övervakar Tres mobilnät och övriga kopplade IT system i Sverige och Danmark.
Network Operations Center ansvarar för att övervaka alla nätnoder och tillhörande IT system. Kort sagt är NOC en central funktion i Tres verksamhet och spindeln i hela organisationen som jobbar med drift av våra mobilnät. I NOC kommer du fokusera på att alla tjänster för våra kunder fungerar och att alla nätelement alltid är i drift. Processer och verktyg styr det dagliga arbetet.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå av:
 • Larm- och statistikövervakning av nät, tjänster och system
 • Hantering av uppkomna problem i nät och system.
 • Kommunikation med interna/externa parter gällande nät och tjänster
 • Utföra ändringar/åtgärder i nätet
 • Övervaka pågående arbeten
 • Koordinera fälttekniker
 • Felanalyser och åtgärder
Tillsättning och start av tjänsten sker enligt överenskommelse samt upplärning förekommer under våren vid sidan av dina studier. Rollen innebär schemalagt arbete dygnet runt.

Du kommer se fram emot att
 • omges av seniora och kunniga medarbetare där ni arbetar parvis.
 • utbilda och ge dig möjligheten att utvecklas i en bred teknisk tjänst inom Telecom och mobiltelefoni, med grunden i drift.
 • en trygg arbetsgivare, som tar väl hand om våra medarbetare, vilket märks av de utmärkelser som vi årligen får - åttonde året i rad vi vunnit topplacering i Great Place to Work samt att vi är topprankade hos Karriärföretagen av IT-Young Professionals.
 • en fantastisk kontorsbyggnad precis vid Globenområdet.
Vem är du?
För att lyckas och trivas i rollen är du noggrann, hanterar högt arbetstempo samt har en drivkraft att alltid utvecklas. Du är nyfiken på och inser den unika möjligheten i att lära dig hur ett mobilnäts alla delar fungerar. Eftersom NOC är ett område med många kontaktytor ser vi att du är en positiv och kommunikativ person. Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i skrift och tal då en stor del av ditt dagliga arbete inkluderar båda språken.

Det är en fördel om du har erfarenhet från liknande verksamhet, men viktigare är att du har ett brinnande teknikintresse och en vilja att utvecklas inom detta område. Vidare ser vi att du har en påbörjad högskole-/universitetsutbildning inom teknik eller IT.

Övrig information
Den här rollen är placerad i säkerhetsklass. Aktuella kandidater kommer genomgå en säkerhetsprövning med registerkontroll, den genomförs innan beslut om anställning fattas. Detta innebär bland annat krav på medborgarskap inom EU.

Din ansökan
Tjänsten är på timanställning på varierande omfattning och vi erbjuder fast timlön. Vi tar enbart emot ansökningar via denna annons och kommer hålla intervjuer löpande. Tjänsten kan därför komma att tillsättas redan innan sista ansökningsdag. För mer information om tjänsten kontakta rekryterande chef Magnus Zebuhr.

Varmt välkommen till Tre!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 feb 2023 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till Tre, telekomaktören som älskar att utmana och utforska. Vi tror på laget före jaget, vi vill ge dig ditt livs bästa ledare, vi älskar olikheter, hatar orättvisor och vi applåderar bra resultat framför långa arbetsveckor. Visst låter det Trevligt?