Hoppa till innehåll
Tre logotyp

Content Specialist till Tre (föräldravikariat)

Ansök nu
Din nya roll
Tillsammans med ditt team kommer du att jobba med kampanjer och produktlanseringar på tre.se. Du kommer också ta fram innehåll som hjälper till att öka den organiska trafiken. Det kan vara allt från varumärkessidor till bloggartiklar. Det ingår även i din roll att utveckla sajten tillsammans med andra specialister som Produktägare, UX, Frontend och Backend. Du är med i hela processen från första design, användartest till lansering. Som Content Specialist ingår i ditt ansvar att copyn och tonalitet är outstanding och följer våra guidelines.

Du blir en del av vårt Content Design-team och joinar oss på vår resa som går mot mer datadrivna beslut. Vi är ett engagerat gäng på fyra personer som har stark teamkänsla och vi ser fram emot att välkomna en femte Buddy!

Du kommer se fram emot att
  • Få tillgång till vår interna Learning Academy som ger dig verktygen att bli bäst på det du gör
  • På Tre tror vi starkt på din förmåga att leda dig själv och du styr din egen tid
  • Vara en del av Sveriges bästa arbetsplatser, enligt Great Place to Work 2023
Lite mer om dig
För att trivas på jobbet gillar du när det går snabbt och har lätt att skifta fokus när saker och ting förändras (för det gör det ganska ofta). Vårt team samarbetar med många avdelningar och du är duktig på att kommunicera på ett sätt som mottagaren förstår. Du tycker om att jobba nära och tillsammans med dina kollegor och ser fördelarna med vad vi tillsammans kan skapa. Du har tidigare arbetat som webbredaktör eller i en liknande roll och har kunskap från e-handel. Din nyfikenhet för försäljning och tekniska lösningar kommer hjälpa dig i din nya roll.

Din ansökan
Vi tar bara emot ansökningar via denna annons och kommer hålla intervjuer löpande. Tillsättning av tjänsten sker i slutet av augusti eller enligt överenskommelse. Vid frågor kontakta rekryterande chef Hanna Beyer.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
24 juni 2023 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Välkommen till Tre, telekomaktören som älskar att utmana och utforska. Vi tror på laget före jaget, vi vill ge dig ditt livs bästa ledare, vi älskar olikheter, hatar orättvisor och vi applåderar bra resultat framför långa arbetsveckor. Visst låter det Trevligt?

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare