Hoppa till innehåll
Tre logotyp

B2B Telesäljare till Tre

Ansök nu
Som telesäljare på Tre företag går du in i en energifylld vardag, där sammanhållning och tävlingsandan gör att vi når mål och sätter rekord!

Ditt nya jag, i vårt lag
Som säljare på Telesales företag arbetar du, som namnet skvallrar lite om, med telefonen som främsta sätt för att kontakta befintliga och nya kunder för att erbjuda Tres mobila lösningar. Här på Telesales är vi grymma på pepp och att fira våra framgångar både som team och individuellt. Vi lyfter och hjälper varandra och för den som vill klättra på Tre finns många karriärvägar efter att du lärt dig mer om vår bransch och våra kunders önskemål.

Hur jobbar vi då?
Att du ska nå dina mål, det är vårt mål! Det är viktigt för oss att fira framgångar och boosta varandra. För att se din utveckling kommer du följa upp på dina säljresultat och tillsammans med våra säljcoacher ta fram nya knep för att ständigt växa i din säljroll. Och vi på Tre gillar att göra saker på vårt sätt. Fredagskahoot en av veckans höjdpunkter, då vi alla kollegor samlas för att avrunda veckan med en rolig tävling för att därefter även sluta arbetsdagen tidigare.

Du kommer se fram emot att ha
  • En roll på en av Sveriges bästa arbetsplatser enligt Great Place to Work 2023
  • En tillsvidareanställning på heltid (mån - fre) med fast grundlön, provision utan tak och kvartalsbonus
  • Kontinuerlig utbildning och utveckling för att bli en skicklig säljare
  • Jobba i vårt fina 3hus där du hittar allt från ett fik till gym både inomhus och på taket
Vi har en känsla av att du vill ge det där lilla extra för att nå dina mål och ambitioner. Du gillar att prata och knyter snabbt kontakt med andra. Och liksom oss på Tre så delar du vår syn på att schysst försäljning är en fin balans mellan service och uppmuntran till att slå till. Och det här med att vinna, det här din grej. När du lirar bowling, biljard eller Monopol är förmodligen vinsten en minst lika viktig del som att delta.

Och för att sticka ut lite extra har du såklart arbetat med någon typ av försäljning tidigare och har några knep för att snabbare komma på banan med det här uppdraget hos oss.

Känner du igen dig? Kul! Eller så har vi helt fel, du kanske inte känner igen dig, men rollen är intressant och ett område du behärskar? Då vill vi lära känna dig ändå!

Innan du klickar på ansök, några sista medskick: I den här rekryteringen gör vi en bakgrundskontroll på våra slutkandidater, du får mer information om detta under rekryteringsprocessen.

ANSÖKAN Sugen, eller hur? Vi tar emot ansökningar via denna annons och flitiga som vi är, så jobbar vi löpande med vår rekryteringsprocess. Det betyder att tjänsten kan bli tillsatt redan imorgon, så tveka inte att visa ditt intresse så snart du har möjlighet.

Välkommen till Tre!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
17 juni 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Välkommen till Tre, telekomaktören som älskar att utmana och utforska. Vi tror på laget före jaget, vi vill ge dig ditt livs bästa ledare, vi älskar olikheter, hatar orättvisor och vi applåderar bra resultat framför långa arbetsveckor. Visst låter det Trevligt?

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare