Administratör till Teknik hos Tre

Administratör till Teknik hos Tre

Tre Teknik är unika i sitt slag inom branschen, då vi har alla system inhouse och supporterar Sverige och Danmark. På Teknik jobbar cirka 400 medarbetare och konsulter, varav de flesta sitter på HQ i Stockholm. Vill du vara med? Trevligt!

Om rollen
Till Teknikavdelningen söker vi nu en strukturerad administratör som kommer arbeta som ett tvärfunktionellt stöd inom avdelningen där dina huvudsakliga uppgifter bland annat är inköpsordrar, ankomstregistrering och matchning av fakturor samt kontoavstämning. Det kommer även ske en del hantering av konsultkonton. Många av arbetsuppgifterna sker idag manuellt, men här ser vi en möjlighet för dig att bidra med kloka insikter om hur vi kan förbättra och effektivisera vårt arbetssätt. Rollen är varierande och passar dig som tycker om att jobba brett inom administration och ekonomiska flöden.

Tror du ensam är stark? Nej, inte vi heller. Du kommer omges av fantastiska kollegor, men här har du dock en självgående roll. Du är spindeln i nätet hos Teknik och är ett viktigt stöd både för chefer, medarbetare och finance. Då Teknik även supporterar Danmark kommer du emellanåt ha kontakt med Köpenhamnskontoret.

Du kommer se fram emot att
  • jobba på Tre där vi starkt tror på individens förmåga att leda sig själv och du styr din egen tid.
  • vara en uppskattad administrativ hjälp till vår Teknikavdelning.
  • bli en del av Sveriges bästa arbetsplatser, enligt Great Place To Work samt att vi är topprankade hos Karriärföretagen av IT-Young Professionals.
Lite mer om dig
Din kunskap inom administration och/eller ekonomi har gjort dig framgångsrik hos dina tidigare arbetsgivare, men du är nu redo för nya äventyr. Du är van att se till att uppgifter inte faller mellan stolarna och det ligger i din natur att hålla ordning och reda runtomkring dig. Vidare trivs du att arbeta i en självständig roll där du ensam driver dina ansvarsområden framåt. Vi ser att du är nyfiken, vänder på fler stenar och är envist engagerad för att ta saker från start till slut. Du är inte främmande för att utmana strukturer och rutiner samt att föreslå förbättringar.

Att skifta språk mellan svenska och engelska är ett stående inslag i din nuvarande vardag. Du har ett intresse och fallenhet att använda IT-system. Vi ser det som bonus om du tidigare har arbetat i ett ERP-system som till exempel Oracle samt har goda kunskaper i Excel.

Din ansökan
Vi tar enbart emot ansökningar via denna annons och kommer hålla intervjuer löpande. Tjänsten kan därför komma att tillsättas redan innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen till Tre!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 apr 2023 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till Tre, telekomaktören som älskar att utmana och utforska. Vi tror på laget före jaget, vi vill ge dig ditt livs bästa ledare, vi älskar olikheter, hatar orättvisor och vi applåderar bra resultat framför långa arbetsveckor. Visst låter det Trevligt?