Hoppa till innehåll
Tre Teknik logotyp

Teknisk BI-utvecklare hos Tre

Ansök nu
BI-teamet är en framgångsrik och sammansvetsad grupp med 15 mycket erfarna personer som gillar att ha roligt på jobbet. Med ett tätt samarbete inom teamet, och stora delar av resten av bolaget, driver vi arbetet att kontinuerligt effektivisera, involvera och implementera funktioner för en säker BI-lösning. Vi levererar grunden till ett snabbt och stabilt data warehouse.

Om rollen
I rollen som teknisk BI-utvecklare kommer du att spela en viktig roll i att hämta in, förbättra, göra data tillgänglig från olika källsystem, till alla avdelningar inom Tre i både Sverige och Danmark. Informationen används som strategiskt beslutsunderlag, men även för uppföljning, rapportering och analys. Vårt data warehouse baseras på SAS som är integrerat med vår analytiska plattform SAS Viya.

Vad innebär det att jobba inom BI-teamet hos Tre? Hos oss har du ett ansvar från ax till limpa eftersom vi arbetar utifrån DevOps principen. Det innebär bland annat underhåll, användarsupport, analys, krav, utveckling, test och design. I teamet omges du av seniora och kunniga kollegor där vi alla hjälps åt och stöttar varandra. Vi ser till att utbilda och ge dig möjligheten att utvecklas i en varierad och spännande tjänst.

Under hösten kommer vi att uppgradera vår analysplattform till senaste versionen vilket innebär ny funktionalitet och nya tekniska utmaningar. Vårt uppdrag är att ha en modern och effektiv BI-plattform där vi möter framtidens behov. Vi inom Technology på Tre i allmänhet, och kanske BI-teamet i synnerhet, ser som vårt uppdrag att uppfinna framtiden, anpassa nutiden och underhålla dåtiden.

Du kommer se fram emot
  • att få stora möjligheter att bredda dig i din tekniska kompetens och utvecklas brett inom BI-området.
  • en modern och stimulerande arbetsmiljö med utmaningar i framkant i Sveriges kanske bästa data warehouse och BI-team.
  • en resa inom Tre Technology och vara med på vår 5G-lansering där ny teknik och funktionalitet ständigt levereras
  • hänga med i vår nya satsning mot en modernare BI och analysplattform.
Mer om dig
För att lyckas och trivas i rollen har du ett intresse för teknik, gillar att utforska och kartlägga samband kring data och information, är nyfiken och är engagerad för att ta saker från start till slut. Du är van att jobba i en roll som involverar leverans- och kundfokus.

Vi ser att du har ett par års erfarenhet av att arbeta med BI, ETL och analyslösningar och har vana att arbeta med databearbetning och SQL. Det är en bonus om du har erfarenhet av att arbeta med SAS programvaror, Linux OS och har skaffat dig en förståelse för Kubernetes-teknik. Vidare har du en relevant högskoleutbildning inom exempelvis systemvetenskap, IT eller annan yrkesutbildning inriktad mot BI.

Din ansökan
Vad säger du, visst låter det intressant? Vi tar emot ansökningar och sköter rekryteringen löpande, så tveka inte att söka idag! Vid frågor kontakta rekryterande chef Johan Rudblad.

Varmt välkommen med din ansökan!

LI-PRIORITY
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Välkommen till Tre, telekomoperatören som lyckats växa till ett stort, välfungerande företag - utan att tappa den lilla startupens energi. Lite som en punkare som börjat använda cykelhjälm. Vi går till jobbet för att utveckla, bygga och underhålla produkter, system och nät för att ge våra kunder bästa möjliga digitala upplevelse. Tre Technology är unika i sitt slag inom branschen, då vi har alla system och funktioner inhouse. Hos Tre jobbar vi med både svenska och danska mobilnätet och IT-miljö. Vill du vara med? Trevligt!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare