Hoppa till innehåll

Team Manager till IT-development hos Tre

IT Development driver utvecklingen av all IT som stöder våra produkter, tjänster och kunder inom Tre Sverige och Danmark. Avdelningen är uppdelat i åtta team och vi söker nu en Gruppchef till vårt Customer Management team som består av ca 26 erfarna medarbetare fördelat på tre agila team. Gruppens fokus är främst att tillhandhålla IT-kapabilitet för CRM, marketing automation och kundservice. Med hjälp av agila arbetsmetoder bedriver vi mjukvaruutveckling av hög kvalitet med kort time-to-market i en kultur där förändring och förbättring är en del av vardagen.

I din nya roll
Som Gruppchef över Customer Management är ditt främsta fokus att skapa rätt förutsättning för att dina medarbetare ska verka till deras allra bästa förmåga. Du bidrar till att säkra en effektiv leverans genom att leda, coacha och inspirera din grupp. Du blir en viktig aktör när det kommer till att bygga starka broar mellan IT och verksamheten.

Som Gruppchef är du en del av IT Developments ledningsgrupp och blir tillsammans med dina kollegor en viktig bidragare i vår resa mot att bli en tydlig utmanare på telekommarknaden. Tillsammans hanterar vi frågorna som rör den övergripande verksamheten för IT-avdelningen och dess utveckling.

I din roll som ledare
Av ledare på Tre förväntas ett tydligt och framåtriktat men samtidigt empatiskt ledarskap. Du arbetar aktivt med ditt ledarskap och är en närvarande och coachande chef. Då vi som team är på en ständig förändringsresa så förväntas du ofta leda i just förändring. Vi tror på ett individuellt anpassat ledarskap, som möjliggör att du får ett starkt team.

Du kommer se fram emot att
  • Ta ett ledaruppdrag som kommer utveckla och utmana dig i din chefsroll
  • Vara en tydlig förebild genom ditt driv och ditt sätt att navigera i organisationen
  • Bli en del av Sveriges bästa arbetsplatser, Great place to work 2023
Mer om dig
Med intresse för närvarande och coachande ledarskap får du dina medarbetare att växa och utvecklas. Du är skicklig på att skapa teamkänsla genom att engagera och arbeta tätt tillsammans med dina medarbetare. Vidare använder du ditt tekniska intresse samt positiva och lösningsorienterade attityd för att på bästa sätt leda teamet och individernas utveckling. Genom din kommunikationsförmåga bygger du stort förtroende och bygger goda relationer när du prestigelöst arbetar tillsammans med övriga chefer, team och stakeholders för att driva utveckling framåt.

För att lyckas i rollen behöver du ha flerårig erfarenhet med personalansvar över en större och senior grupp inom mjukvaruutveckling med teknisk komplexitet. Vi ser det som en bonus om du har en bakgrund som utvecklare, eller annan teknisk roll, för att lättare ha förståelse över dina medarbetares vardag. Vidare har du erfarenhet av budget, leverantörsrelationer och avtalsfrågor.

Din ansökan
Vi tar emot ansökningar via denna annons och kommer hålla intervjuer löpande. Tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse. Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Fredrik Appelberg.

Varmt välkommen med din ansökan!

#LI-PRIORITY
Tre Teknik logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
10 dec. 2023 (10 dagar kvar)
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Välkommen till Tre, telekomoperatören som lyckats växa till ett stort, välfungerande företag - utan att tappa den lilla startupens energi. Lite som en punkare som börjat använda cykelhjälm. Vi går till jobbet för att utveckla, bygga och underhålla produkter, system och nät för att ge våra kunder bästa möjliga digitala upplevelse. Tre Technology är unika i sitt slag inom branschen, då vi har alla system och funktioner inhouse. Hos Tre jobbar vi med både svenska och danska mobilnätet och IT-miljö. Vill du vara med? Trevligt!


Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Service & Kundtjänst
Företagslogga
Stockholms stad
Service & Kundtjänst
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga