Hoppa till innehåll
Tre Teknik logotyp

IT-tekniker till Tre

Ansök nu
Gruppen Intern-IT hos Tre ansvarar för att ge teknisk support, serviceärenden och utveckling av den interna IT miljön åt våra drygt 2000 medarbetare i Sverige och Danmark. Du kommer ingå i ett mycket kompetent team med sex tekniker. Teamet bär på en stor erfarenhet och kunskap inom området, men då tekniken snabbt utvecklas lär sig även dina kollegor längs vägen. Vi arbetar i en Microsoft Office 365 miljö.

Tre är mobiloperatören som lyckats växa till ett stort, välfungerande företag - utan att tappa den lilla startupens energi. Vi går till jobbet för att utveckla, bygga och underhålla produkter, system och nät för att ge våra kunder bästa möjliga digitala upplevelse. Det är Trevligt!

Din nya roll
I rollen som tekniker är dina dagliga arbetsuppgifter att ge användarstöd, arbeta med ärenderegistrering och applikationssupport. Genom tätt samarbete med kollegor och tillsammans med övriga stakeholders i organisationen ger du extraordinär service till våra användare. Rollen är väldigt varierande och passar dig som tycker om att arbeta brett inom ditt tekniska område. När du är redo väntar olika IT-projekt för att hålla vår miljö uppdaterad och säker, du tar då eget ansvar över dina arbetsuppgifter och driver projektet framåt.

Du sitter i huvudsak på vårt kontor vid Globenområdet och det kan förekomma kvällar- och helgresor till våra butiker runt om i landet med övernattning.

Du kommer se fram emot att
  • att bli erbjuden en utmanande teknisk miljö där du ytterligare får bredda din tekniska kompetens och vara med i vår resa där ny teknik och funktionalitet ständigt levereras
  • jobba i moderna lokaler precis intill Avicii Arena vid Globenområdet, byggda för våra medarbetare på Tre
  • vara en del av Sveriges bästa arbetsplatser, enligt Great Place To Work
Vem är du?
För att lyckas i rollen ser vi att du brinner för teknik, trender och vad som pågår i vår omvärld. Som person gillar du att jobba med tekniska problem och lösningar, tänka nytt och utvecklas. Du är nyfiken och inser den unika möjligheten i att lära dig olika delar och du söker en roll med teknisk komplexitet. Vårt team präglas av prestigelöshet och en vilja att ställa upp för våra kolleger - det är egenskaper som också du besitter.
Då det ingår många kontaktytor, både i Sverige och Danmark samt med leverantörer, ser vi att du är en kommunikativ person och är bekväm med att prata engelska. Du trivs i en social roll där du får hjälpa användare och kollegor. Vi ser gärna att du har en utbildning inom nätverk eller teknik.

Ska du ha jobbat i denna roll förut? Det viktigaste för oss är ditt engagemang och intresse för teknik och att du har ett ambitiöst angreppssätt i att lära dig och att med stadigt grepp leda din egen utveckling framåt!

Efterfrågade kompetenser och erfarenheter
  • Förståelse för större Windowsmiljöer, Active directory och dess funktioner
  • Erfarenhet av administration av Microsoft Office 365, MDM, MAM
  • Intresse inom IT -säkerhet
  • Erfarenhet av felsökning av hårdvara
  • Grundläggande nätverkskunskaper
  • Gärna kunskaper inom MAC operativ
Din ansökan
Vi tar enbart emot ansökningar via denna annons och kommer hålla intervjuer löpande. Tjänsten kan därför komma att tillsättas redan innan sista ansökningsdag. För mer information om tjänsten kontakta rekryterande chef Lena Messenger.

Varmt välkommen till Tre!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 okt. 2023 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Välkommen till Tre, telekomoperatören som lyckats växa till ett stort, välfungerande företag - utan att tappa den lilla startupens energi. Lite som en punkare som börjat använda cykelhjälm. Vi går till jobbet för att utveckla, bygga och underhålla produkter, system och nät för att ge våra kunder bästa möjliga digitala upplevelse. Tre Technology är unika i sitt slag inom branschen, då vi har alla system och funktioner inhouse. Hos Tre jobbar vi med både svenska och danska mobilnätet och IT-miljö. Vill du vara med? Trevligt!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare