Hoppa till innehåll
Tre Teknik logotyp

Frontend developer till Tre

Ansök nu
I vårt frontend-team på Tre arbetar vi med den senaste tekniken för att utveckla webbsidor och skapa innovativa lösningar. Det är ett relativt nystartat team och det innebär, att förutom att få hänga med riktigt trevliga och engagerade kollegor, får du jobba med uteslutande modern teknik och ingen gammal legacy-kod.

Om rollen
I din roll som Frontendutvecklare är du den kreativa hjärnan bakom våra användarupplevelser. I ett nära samarbete med verksamheten kommer du att utveckla en sömlös användarresa genom att skapa en visuellt tilltalande design och bygga samt förvalta webbsidor. Det ligger i ditt ansvar att samverka med vårt produktteam med att definiera tekniska strategier för att säkerställa att vi ständigt överträffar användarnas förväntningar. I arbetet ingår även att integrera RPA-automatiseringar för att optimera upprepande processer inom kundservice och försäljning.

Dessutom kommer du att få möjligheten att dela med dig av din kunskap till mycket drivna och nyfikna kollegor som är hungriga på att lära sig. Vi bygger frontend med React (Next.js, Typescript) och skapar automatiserade processer i Node med Playwright.

Du kommer se fram emot att
  • erbjudas en unik chans att vara en nyckelspelare i utvecklingen av framtidens användarupplevelser samtidigt som du driver automatisering
  • arbeta i ett agilt team där vi tillsammans lär oss, team som individ, för att orientera oss i en verksamhet i ständig förändring
  • vara en del av Sveriges bästa arbetsplatser enligt Great Place To Work samt att vi är topprankade hos Karriärföretagen av IT-Young Professionals
Lite mer om dig
För att trivas i rollen är du engagerad och tar initiativ att hitta egna vägar och processer för att arbeta effektivare. Vi är ett internationellt team och det är därför en självklarhet att du talar och skriver engelska obehindrat, men du behöver även kunna svenska då våra användare och flera av våra system dokumenteras på svenska. Vidare ligger det i din natur att förklara komplexa lösningar på ett enkelt sätt. Du är en lagspelare som trivs med att dela med dig av din kunskap och att parprogrammera.

Vi ser att du har flera års erfarenhet av frontendutveckling med React och Typescript samt erfarenhet av end-to-end tester. Det är en bonus om du har erfarenhet av DevOps (Jenkins, Open Shift/Kubernetes och Argo CD).

Din ansökan
Vi tar enbart emot ansökningar via denna annons och kommer hålla intervjuer löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse. Vid frågor kontakta rekryterande chef Martin Johnsson.

Varmt välkommen med din ansökan!#LI-PRIORITY
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 okt. 2023 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Välkommen till Tre, telekomoperatören som lyckats växa till ett stort, välfungerande företag - utan att tappa den lilla startupens energi. Lite som en punkare som börjat använda cykelhjälm. Vi går till jobbet för att utveckla, bygga och underhålla produkter, system och nät för att ge våra kunder bästa möjliga digitala upplevelse. Tre Technology är unika i sitt slag inom branschen, då vi har alla system och funktioner inhouse. Hos Tre jobbar vi med både svenska och danska mobilnätet och IT-miljö. Vill du vara med? Trevligt!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare