Hoppa till innehåll
Tre Teknik logotyp

Erfaren javautvecklare till Tre

Publiceringsdatum
18 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om rollen
Som javautvecklare ansvarar du för att utveckla i befintliga applikationer såväl som att bygga nya från grunden. Vi jobbar med moderna Javaversioner och använder REST för APIer. Andra verktyg och tekniker som förekommer är Spring Boot, Docker, Git, Jenkins, OpenShift, RHEL/Linux, Bash/shell script, SOAP, Oracle PL/SQL och Maven/Gradle.

Du tillhör ett agilt team med ett brett ansvar för hela teknikstacken. Teamet utvecklar och förvaltar affärskritiska applikationer som hanterar och konfigurerar våra kunders abonnemang. Exempel på funktionalitet som vi arbetar med är 5G, abonnemangskoncept, stöd för röstsamtal med smart watches, nummerhantering och eSIM.

Teamet jobbar primärt med backendsystem men har även frontend för interna användare. Du är med och bestämmer arkitektur och teknikval. Du arbetar tätt tillsammans med utvecklare, kravare och testare utifrån ett agilt arbetssätt. Hos oss blir du tidigt involverad i leveransprocessens för att säkerställa en bra teknisk lösning som funkar end-to-end. I arbetet ingår även att kontinuerligt förbättra arbetssätt, strategier, processer, metoder och verktyg. Du kommer att märka att vi har ett effektivt, prestigelöst och lösningsorienterat arbetssätt.

Du kommer se fram emot att
  • vara del av en lärande kultur där vi erbjuder dig en utmanande miljö där du lär dig nya saker och bidrar med din kompetens. Hos oss har du stora möjligheter att bredda dig inom din roll och vara med i vår resa där ny teknik och funktionalitet ständigt levereras.
  • ingå i ett team med kompetenta och erfarna kollegor som känner stor stolthet i vårt uppdrag. Vi hjälper varandra och ser till att ha roligt tillsammans.
  • vara en del av Sveriges bästa arbetsplatser enligt Great Place To Work samt att vi är topprankade hos Karriärföretagen av IT-Young Professionals.
Lite mer om dig
För att lyckas i rollen har du flera års erfarenhet av javautveckling. Du är engagerad och det ligger i din natur att agera proaktivt. Som person är du noggrann och strukturerad. Då det ingår många kontaktytor ser vi att du är en kommunikativ person som har lätt för att samarbeta med andra. Vi ser att du har goda kunskaper i engelska i skrift och tal då vi jobbar i en internationell miljö. Det är en bonus om du pratar och förstår svenska.

Din ansökan
Ansökan till rollen sker via denna annons (ej e-mail) och vi vill antingen att du connectar med din Linkedin eller skickar ditt CV. Personligt brev behövs inte, men vi vill gärna att du svarar på de frågor vi ställt nedan i samband med att du söker. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

#LI-PRIORITY

Liknande Jobb

Tre Teknik logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 mars 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Välkommen till Tre, telekomoperatören som lyckats växa till ett stort, välfungerande företag - utan att tappa den lilla startupens energi. Lite som en punkare som börjat använda cykelhjälm. Vi går till jobbet för att utveckla, bygga och underhålla produkter, system och nät för att ge våra kunder bästa möjliga digitala upplevelse. Tre Technology är unika i sitt slag inom branschen, då vi har alla system och funktioner inhouse. Hos Tre jobbar vi med både svenska och danska mobilnätet och IT-miljö. Vill du vara med? Trevligt!