Hoppa till innehåll
Tre Teknik logotyp

Erfaren IT infrastrukturingenjör till Tre

Publiceringsdatum
25 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Inom Infrastructure teamet ser vi till att våra IT-system hos Tre i Sverige och Danmark driftas och fungerar optimalt. Allt vad gäller hårdvara, operativsystem, container, storage och virtuella plattform till molnet. Vi är en del av Enterprise IT & Operations och genom ett tätt samarbete inom teamet samt övriga grupper inom Technology arbetar vi kontinuerligt med effektivisering och driftkvalitet.

Om rollen
Som IT infrastrukturingenjör ingår du i ett team på 14 personer som hanterar både on-prem och olika Cloud miljöer. Din huvudsakliga uppgift är installation och drift av Linux- och Windows servrar samt virtuella plattform och olika hårdvaror samt Storage-lösningar. Gruppen förvaltar och effektiviserar vår plattform, hanterar larm och problem i miljön. Arbetsuppgifterna är väldigt varierande och passar dig som tycker om att arbeta brett inom ditt område. Det kan förekomma arbete utanför kontorstid och i tjänsten ingår även beredskap.

Du får vara med på en spännande förändringsresa att modernisera vår infrastruktur-plattform där vi formar och kartlägger framtiden. Dessutom fortsätter vår spännande resa inom 5G! Hos oss får du bidra med din tekniska kompetens och påverka teamets framtida lösningar.

Du kommer se fram emot att
  • bli erbjuden en utmanande teknisk miljö där du ytterligare får bredda din tekniska kompetens och vara med i vår resa där ny teknik och funktionalitet ständigt levereras.
  • medverka i vår förändringresa där dina idéer blir till verklighet.
  • tillhöra ett team med erfarna kollegor och ledare som har själv erfarenhet av din vardag.
  • ingå på en av Sveriges bästa arbetsplatser 2023, enligt Great Place to Work.
Mer om dig
Som person gillar du att jobba med tekniska problem och lösningar, tänka nytt, utvecklas och utmana gamla arbetssätt. Då det ingår många kontaktytor, både i Sverige och Danmark, ser vi att du är en kommunikativ person. Du behöver ha goda kunskaper i engelska i skrift och tal då vi jobbar i en internationell miljö. Då drift är både händelsestyrt och rutin, gillar du "The heat of the moment", men strävar efter att skapa förutsägbarhet. Vårt team präglas av att ett starkt jag blir ännu starkare i ett lag, viljan att ställa upp för kollegorna - något som även du står för.

Du har med dig mångårig erfarenhet av liknande roll och är trygg i dina kunskaper. När det kommer till tekniska erfarenheter behöver du ha kunskap av Linux- och Windowsmiljö samt vana vid att jobba i molnbaserade- och virtuella lösningar. Vi ser det som en bonus om du kan scripta eller jobbat med Kubernetes, VMware eller ansible.

Din ansökan
Ansökan till rollen sker via denna annons (ej e-mail) och vi vill antingen att du connectar med din Linkedin eller skickar ditt CV. Personligt brev behövs inte, men vi vill gärna att du svarar på de frågor vi ställt nedan i samband med att du söker.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor kontakta rekryterande chef Thomas Olofsson.

Varmt välkommen med din ansökan!

#LI-PRIORITY
Tre Teknik logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 mars 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Välkommen till Tre, telekomoperatören som lyckats växa till ett stort, välfungerande företag - utan att tappa den lilla startupens energi. Lite som en punkare som börjat använda cykelhjälm. Vi går till jobbet för att utveckla, bygga och underhålla produkter, system och nät för att ge våra kunder bästa möjliga digitala upplevelse. Tre Technology är unika i sitt slag inom branschen, då vi har alla system och funktioner inhouse. Hos Tre jobbar vi med både svenska och danska mobilnätet och IT-miljö. Vill du vara med? Trevligt!