Hoppa till innehåll

Business Analyst till Tre

Mer om rollen
Som Business Analyst tillhör du vårt korsfunktionella frontend team som ansvarar över Tre´s webbshop och selfservicekanaler.

I rollen har du en helhetssyn och analyserar krav i ett nära samarbete med våra kollegor från produktledningen och verksamheten samt andra kollegor inom IT-Development. Tillsammans med teamet och andra Business Analysts identifierar du behov och utmaningar och översätter sedan dessa till tekniska lösningar. Du förstår hur krav kan dellevereras för att få ut ett affärsvärde snabbt. Dessutom förfinar och förmedlar du våra beställares önskemål och krav till våra utvecklingsteam så att ni gemensamt kan arbeta fram de bästa lösningarna. I rollen kommer det förekomma resor till vårt danska kontor.

Vi har alla våra roller men först och främst är vi ett team med samma mål. Det innebär att rollen är flexibel och att man ibland behöver hjälpa till med något annat än det man huvudsakligen ansvarar för, det kan till exempel vara projektledning, funktionstest både av APIer och end-to-end samt driva förbättringsarbete. Hos oss finns det stora möjligheter att bidra med kunskap och insikter!

Du kommer se fram emot att
  • ingå i ett team som vill bygga framtiden och vara nära affären med tekniken i centrum
  • arbeta i ett agilt team där vi tillsammans lär oss, team som individ, för att orientera sig i en verksamhet i ständig förändring
  • vara en del av Sveriges bästa arbetsplatser 2023 enligt Great Place To Work
Mer om dig
För att trivas i rollen ser vi att du är engagerad, energisk och utåtriktad. Du löser problem genom att tänka om och ta input av andra. Vidare har du förmågan att bryta ner komplexa kravställningar till mindre delleveranser. Du kommer ha många kontaktytor internt och därför ser vi att du tycker om att samarbeta och supportera dina kollegor inom organisationen. Det är en självklarhet att du talar och skriver engelska och svenska obehindrat och kan förklara lösningar på ett enkelt sätt.

Vi söker dig som har en god teknisk förståelse och kan tillämpa denna förståelse för att förstå nya domäner. Du har flera års relevant arbetslivserfarenhet som teknisk Business Analyst eller liknade roller så som Arkitekt eller teknisk Produktägare. Det är en bonus om du har en bakgrund från e-commerce eller selfservice.

Din ansökan
Ansökan till rollen sker via denna annons (ej e-mail) och vi vill antingen att du connectar med din Linkedin eller skickar ditt CV. Personligt brev behövs inte, men vi vill gärna att du svarar på de frågor vi ställt nedan i samband med att du söker. Konsultförfrågningar undanbedes vänligen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Tre Teknik logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
27 dec. 2023 (29 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Välkommen till Tre, telekomoperatören som lyckats växa till ett stort, välfungerande företag - utan att tappa den lilla startupens energi. Lite som en punkare som börjat använda cykelhjälm. Vi går till jobbet för att utveckla, bygga och underhålla produkter, system och nät för att ge våra kunder bästa möjliga digitala upplevelse. Tre Technology är unika i sitt slag inom branschen, då vi har alla system och funktioner inhouse. Hos Tre jobbar vi med både svenska och danska mobilnätet och IT-miljö. Vill du vara med? Trevligt!


Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga