Hoppa till innehåll
Traveller Buss logotyp

Traveller Buss söker en driftchef till Stockholm

Vi söker en Driftchef för skol och beställningstrafik till Traveller Buss AB i Skogås, Stockholm.

Är du en engagerad, självgående och närvarande ledare som tycker om en färgstark vardag? Trivs du av att ha en avgörande roll i att leda, utveckla och effektivisera verksamheten på både strategisk och operativ nivå?

Som Driftchef hos Traveller Buss kommer du att ha övergripande ansvar för att säkerställa att skol och beställningstrafik samt att förare arbetar effektivt och uppfyller kunders behov och förväntningar. Du kommer ha en viktig roll i att främja en positiv arbetsmiljö, medarbetares professionella och personliga utveckling, samt upprätthålla hög kvalitet i våra logistik-, process- och rutinarbeten. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

På Traveller Buss möts du dagligen av nya, spännande utmaningar och har möjlighet att utvecklas i takt med företaget. För oss är våra medarbetare ovärderliga.

Ditt uppdrag kommer innebära en spännande och färgstark vardag, med många kontakter både externt och internt. Du kommer att arbeta för ett företag med stark tillväxt och ständig utveckling. Rollen innebär att du har det övergripande operativa ansvaret för vår kunds verksamhet i södra Stockholm med ett 90- tal fordon och ca 130 medarbetare.

Du välkomnas i fina lokaler i Länna industriområde i södra Stockholm.

Dina arbetsuppgifter
 • Har personal och arbetsmiljöansvar för samtliga anställda inom ansvarsområdet, inklusive rekrytering, medarbetarsamtal, lönesamtal och introduktioner.
 • Leder det dagliga arbetet inklusive daglig styrning, löpande dialog samt säkerställer att medarbetarna har rätt kompetens och att ditt område är rätt bemannat.
 • Ansvarar för att aktiviteter sätts in vid akuta driftsfrågor samt att det löpande underhållet för tex fordon, flöden och processer.
 • Ansvarar för årlig budget inom ditt område.
 • Förbättringar, dagliga pulsmöten, avvikelsemöten samt skapa och uppdatera rutiner.
 • Efterlevnad av avtal med huvudmännen (kommuner) och övriga kunder.
 • Rapportering till huvudmännen.
Värt att veta

Som Driftchef kommer du ha ett omfattande ansvar för att leda ditt närmaste team om 7 personer så verksamheten utvecklas på ett effektivt sätt, både på ett strategiskt och operativt plan. Du kommer dessutom ha personalansvar för cirka 130 chaufförer och ha det övergripande ansvaret för cirka 90 fordon.

Vidare kommer ditt uppdrag vara att stärka samarbetet inom trafikområdet och mellan trafikområden ingående i regionen. Prioriterade mål är fortsatt tillväxt med god lönsamhet i de trafikslag som produceras i trafikområdet, vilket idag huvudsakligen är skol samt beställningstrafik. För att nå detta krävs ett starkt fokus på att säkerställa lönsamhet och trafik inom segmentet, upphandlad trafik med kommuner och regional trafikhuvudman som uppdragsgivare.

Våra förväntningar

Vi söker dig med gedigen erfarenhet av att leda och effektivisera verksamheter på både strategisk och operativ nivå. Du har tidigare visat förmåga att skapa en positiv arbetsmiljö och främja medarbetares professionella och personliga utveckling. Vi förväntar oss också att du har god ledarskapsförmåga, arbetar för att nå mål och resultat, följer upp aktiviteter och har ett systematiskt arbetssätt samt är stabil som person.
 • God ledarskapsförmåga
 • Främjar andras professionella och personliga utveckling
 • Arbetar för att nå mål och resultat
 • Följer upp aktiviteter och har ett systematiskt arbetssätt
 • God självkännedom och stabil som person
 • Främjar ömsesidig dialog, är lyhörd och anpassar din kommunikation efter behov och situation
Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson
Åsa Dominicus
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech

Fler från samma arbetsgivare