Hoppa till innehåll
Transitio logotyp

Kvalitetsansvarig till AB Transitio, Stockholm

AB Transitio söker en kvalitetsansvarig med erfarenhet av förvaltning och projekt samt utveckling av kvalitetssystem / standarder

Nu har vi rollen för dig som vill arbeta i en organisation som präglas av en hög och positiv förändringstakt! Här får du goda möjligheter att utveckla arbetsmetodik, processbeskrivningar och vara ett viktigt stöd för praktisk kvalitetsledning inom vår verksamhet.

Till AB Transitio söker vi nu en kvalitetsansvarig som har möjligheten att påverka hela förvaltningsverksamheten. Hos oss kommer du ansvara för att utveckla, implementera och driva arbetet med verksamhetens arbetssätt och processer inom kvalitet. Som kvalitetsansvarig kommer du använda dina erfarenheter och kunskaper för att stödja fordonsförvaltningens uppdrag som bland annat innebär att vidmakthålla våra fordons myndighetsgodkännande, säkerhet, prestanda och funktionalitet.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder dig en självständig roll i en organisation som lyssnar och tar vara på goda idéer.

Vårt uppdrag är att bistå regionaltrafiken med de spårfordon de behöver samt vara den kunskapspartner och resurs inom järnvägsområdet som regionen är i behov av. Vi är en mindre organisation som lyssnar, utvecklas, lär av varandra och lämnar stort utrymme för påverkan och utveckling. Vi ser det som en självklarhet att vi hjälps åt när det behövs.

Vi tror på att en engagerande och inkluderande organisation skapar trygga medarbetare. Därför valde vi att inkludera samtliga medarbetare när vi tog fram våra fem värdeord: Prestigelöshet, Ömsesidig respekt, Transparens, Gemenskap, Ansvar. Vårt arbete under det senaste året har gjort att vi gemensamt kommit fram till dessa och att alla i organisationen kan stå bakom dessa. Välkommen till en organisation där ditt arbete uppmärksammas och spelar roll. Vi jobbar i team, hjälps åt och tar tag i uppkomna problem.

Dina arbetsuppgifter
 • Förvalta och utveckla AB Transitios arbetssätt för kvalitetsledning, både i förvaltnings- och projektverksamhet, för spårfordon, högvärdeskomponenter och dokumentation
 • Kontinuerlig arbeta med förbättring av processer och rutiner
 • Förankra kvalitetsprocesser och rutiner inom AB Transitio och med berörda intressenter
 • Skapa förutsättningar för god samverkan med hyrestagare, underhållsleverantörer, järnvägsföretag och systemleverantörer
 • Övergripande planera, samordna, genomföra och följa upp kvalitetsrevisioner, besiktningar av utfört underhåll på spårfordon eller högvärdeskomponent samt möten med systemleverantörer
 • Identifiera relevanta nyckeltal, sätta mål för att följa upp att kvalitetsledningen är effektiv och planera för eventuella åtgärder
Värt att veta

AB Transitios uppgift är att anskaffa, finansiera och förvalta spårfordon åt svenska regionala kollektivmyndigheten. Som viktigt stöd för fordonsförvaltningens uppdrag söker vi nu en kvalitetsledare som kan ansvara för kvalitetsledning i syfte att säkerställa säkerheten, funktionaliteten över fordonens livslängd.

I rollen som Kvalitetsansvarig / kvalitetsledare arbetar du i nära samarbete med alla avdelningar inom AB Transitio och är med och driver kvalitets- och verksamhetsutveckling. Du coachar och stöttar Teknikverksamheten i arbetet med att proaktivt identifiera och driva kvalitets- och effektivitetsförbättringar i företagsövergripande processer. Som kvalitetsledare rapporterar du resultat och framdrift till Chefen för Teknik och Projekt. Tjänsten är placerad i Stockholm.

Våra förväntningar

För att passa bra in i rollen söker vi dig med:
 • Akademisk examen ex. civilingenjör/civilekonom eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom kvalitetsarbete, gärna i en ledande roll.
 • Goda kunskaper inom ISO 9000, ISO 14000 samt ISO/TS 22163 och praktisk erfarenhet av tillämpning av standarder.
 • Erfarenhet av revisionsledning, eller motsvarande
 • Kunskap om kvalitetssystem och kvalitetsrevision.
 • Goda kunskaper om etablerade metoder och verktyg inom kvalitetsarbete.
 • Praktisk erfarenhet av att leda och driva utveckling av kvalitetsarbete.
 • God kommunikativ förmåga, såväl skriftligt som verbalt på både svenska och engelska.
Som person är du driven, trygg och självgående. Du har en förmåga att skapa förtroende, bygga relationer och arbeta såväl självständigt som i team. Vidare är du systematisk samt värdesätter struktur och ordning & reda. Du har förmåga att planera och organisera ditt arbete effektivt och självständigt och i samråd med andra när så krävs. Vi ser också att du har en strategisk helhetssyn och verksamhetsinsikt - förmåga att ta hänsyn till de olika intressen som finns i de olika delarna av organisationen men också att överblicka helheten och se till verksamheten i stort.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson
Dana Jennerström
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 apr. 2023 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare