Hoppa till innehåll
TradingSolutions är ett företag specialiserat på remarketing och försäljning av leasingbilar på uppdrag av vagnparksägare och leasingbolag. Bolaget har en egenutvecklad internetbaserad plattform där bilarna säljs till högstbjudande bilhandlare i Sverige och Europa. Verksamheten växer kraftfullt och under 2023 beräknas drygt 20 000 bilar att säljas av TradingSolutions.

Till vår Tradingavdelning söker vi en kollega som tillhandahåller hela försäljningsprocessen

Arbetet som tradare innebär att du tillsammans med dina kollegor har ansvaret för att hjälpa våra uppdragsgivare att få bäst betalt för sin/sina bilar samt den bästa kundservicen på marknaden. En dag innebär bland annat att ta emot säljuppdrag, redigera säljannonser till att slutligen sälja bilen på vår egna auktionssajt. Alltså vara pulsen för hela företaget.

Då vi har ett stort inflöde med antal bilar dagligen, är det viktigt att du är effektiv och noggrann på samma gång. I arbetet ingår även kontakter med uppdragsgivare och bilhandeln via telefon och mail det innebär att goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav, meriterande är också om du behärskar ett annat språk inom EU då vi säljer bilar på export.

Tjänsten kräver att du ständigt strävar efter goda resultat, är noggrann och effektiv och kan arbeta högt tempo.

Meriterande
  • Bilintresse
  • Kunskaper i Adobe Pro samt officepaketet
  • Erfarenhet inom säljadministration -Innehar B-körkort
Vi erbjuder en krävande men inspirerande tjänst där du verkligen får möjlighet att vara delaktig i att vidareutveckla våra processer och tjänster. Arbetsplatsen ligger i Stockholm city.

I tjänsten innebär även bra förmåner

Tjänsten omfattar heltidsanställning. Vi intervjuar kandidater löpande.

Vi ser fram emot din ansökan och ett personligt brev.
TradingSolutions Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
11 dec. 2023 (8 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

TradingSolutions är ett svenskt entreprenörsdrivet företag. Vi har alltid ifrågasatt och förändrat. Det är vår styrka - och en framgångsfaktor. Att vara nyfiken och lite envis är viktigt för att hitta nya lösningar. Genom att lyssna, förstå och ständigt utvecklas flyttar vi gränserna för vad vi kan åstadkomma. Genom engagerade medarbetare lägger vi grunden för vår fortsatta utveckling och tillväxt.

Liknande Jobb

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga