Junior backendutvecklare till Tradera!

Junior backendutvecklare till Tradera!

Detta är en unik chans för dig som älskar programmering att ta ditt första steg i din karriär inom IT. Gå med i Team Tradera och bygg kundnära applikationer för tusentals användare i Norden och bidra till deras resa mot att driva omställningen till hållbar shopping!

Information om tjänsten

Tradera är ett målstyrt företag med en övertygelse om att konsumtion har stor påverkan på vår planet. De är fast beslutna att använda sig av det de kan - deras verksamhet, röst, kreativitet och plattform för att göra något åt det. Tradera är ett företag som ser till att alla har roligt på jobbet och arrangerar resor och aktiviteter som alla är välkomna att vara med på.

Du erbjuds att vara en del av
 • Ett passionerat team på 6 med erfarna utvecklare som kommer att lära dig allt de kan
 • En platt organisation där alla bidrar och där de är öppna för distansarbete
 • En välplanerad introduktion med en mentor som vägleder dig under dina första månader

Arbetsuppgifter

Du kommer att utveckla Traderas produkt och den tekniska plattformen för deras tusentals användare i Norden. Du kommer även att:
 • Bygga och underhålla skalbara backend-applikationer och tjänster för Tradera.com
 • Samarbeta med mjukvaruingenjörer, produktledning, UX och operativa team för att utveckla nästa generation av Tradera
 • Stödja deras webb- och appteam i utvecklingen av nya funktioner
 • Se till att deras användares upplevelse är den bästa den kan vara

Vi söker dig som

Har en genuin passion för IT och programmering och som gärna testar din tekniska kompetens och problemlösningsförmåga. Du tycker om företagets produkt och är ivrig att bidra till teamet. Du delar deras värderingar som är Teamwork, konstant lärande och kundfokus.

Du har även:
 • En eftergymnasial utbildning inom IT
 • Grundläggande kunskaper inom C#.NET Core och ett stort intresse för att lära dig mer inom React.js, Next.js, Kubernetes, NServiceBus, MS SQL, Elasticsearch, MongoDb, RabbitMq, Google Cloud.
Det är meriterande om du har:
 • Dina egna utvecklingsprojekt att visa för oss
 • Erfarenhet av e-handel eller högtraffickerade hemsidor
START: Omgående enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Stockholm
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: kathinka.evers@pn.se

Professionals Nord söker en Jr Backend-utvecklare till Tradera. Du kommer att arbeta som konsult genom vår bemanningsverksamhet. Under de första 12 månaderna arbetar du som konsult genom oss och har samarbetet fungerat bra har du goda möjligheter till fortsatt anställning hos Tradera.

Denna rekryteringsprocess hanteras av Professionals Nord och Traderas önskemål är att alla frågor om tjänsten går till info@pn.se

Sök tjänsten nedan genom att fylla i dina uppgifter och bifoga dokument. Du kan även logga in på "Mina sidor" efter att du har bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil som ökar din chans att få ditt drömjobb! Vi granskar urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs. Tyvärr tar vi inte emot ansökningar via mejl, men har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson Kathinka Evers
Email Mejla Kathinka Evers
Område Stockholms stad
Yrkesroll Back-end utvecklare, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!