Hoppa till innehåll
Toyota Material Handling logotyp

Regionchef försäljning Stockholm

Ansök nu
Vi söker en resultatdriven och professionell regionchef som genom att driva och leda region Stockholm är med och bidrar till vår fortsatta framgång och tillväxt.
Vi erbjuder dig ett varierat jobb med både personalansvar och egna kunder på ett av världens största företag.

Ditt uppdrag

Som regionchef ansvarar du för regionens säljutfall mot budget. Du har direkt personalansvar för säljarna i din region som sköter uppsökande försäljning och uthyrning av nya och begagnade truckar samt tillhörande serviceavtal och en rad andra tjänster och lösningar vi erbjuder. Du bor och utgår i regionen och kommer även att ansvara för utvalda kunder och prospekts i Stockholm med omnejd. Kunder är alla företag som behöver en truck, vilket är allt från den lilla butiken till riktigt stora företag med hundratals truckar. Detta gör ditt jobb varierande då du träffar folk inom många olika befattningar och branscher.

Vi jobbar mot tydliga mål och du och dina säljare får både frihet och eget ansvar där din kreativitet ger fina säljresultat och löser kundernas behov. Du rapporterar till Försäljningschef Sverige och till din hjälp för att nå uppsatta mål har du ett säljteam, en kompetent serviceorganisation samt en marknadsavdelning.

Anställningsort är Stockholm. Säljteamet och kundkontakter kommer att vara utspridda i regionen, vilket innebär visst resande.

Din profil

Du är en rutinerad och resultatinriktad säljare och ledare med affärsmannaskap, coachande förhållningssätt och erfarenhet av att leda säljteam.

Du har flera års erfarenhet från att arbeta med uppsökande försäljning, både mot nya och befintliga kunder. Proaktivitet är viktigt för att vara framgångsrik i rollen, så du är både driven, framåt och orädd. Försäljningen är komplex varför du behöver vara lyhörd, uthållig och samtidigt tycka om att presentera, förklara och förhandla för att hitta rätt lösningar till kunden. Struktur och hög servicegrad med kunden i fokus krävs för att bygga långsiktiga relationer.

Du drivs av att göra affärer och har dokumenterat starka resultat inom industriell försäljning eller uthyrningsverksamhet. Kunskap om branschen delar vi gärna med oss av. Som ledare behöver du förstå vad ditt team behöver och hur du kan maximera deras resultat.

I övrigt tror vi att du:
Har mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift
Har B-körkort
Goda kunskaper inom Excel

Vi ser gärna att både kvinnor och män söker tjänsten och vi strävar efter kulturell mångfald.

Intresserad och vill veta mer?

Önskas ytterligare information är du välkommen att ringa rekryterande chef, Erik Larsson, Säljchef Sverige, tfn 076-147 65 04.

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast 29 september. Intervjuer hålls löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 sep. 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Toyota Material Handling Sweden är Sveriges ledande leverantör av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. Våra lösningar för en säkrare och effektivare materialhantering kompletteras med autotruckar, Toyota I Site fleet management samt analys och rådgivning.

Vi har sälj- och serviceverksamhet över hela Sverige med huvudkontor i Stockholm och logistikcenter i Mjölby. Även tillverkning och utveckling sker i Mjölby där också huvudkontoret för Europaverksamheten finns. Antalet medarbetare är cirka 450, varav 250 ingår i den rikstäckande serviceorganisationen. I vår strävan efter överlägsen kvalitet genomsyrar The Toyota Way vår företagskultur, våra ideal och vårt sätt att arbeta.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare