Hoppa till innehåll
TOPTEMP AB logotyp

Ordningsam och lösningsorienterad elektriker till Eltel

Nu söker vi dig arbetsvilliga och lösningsorienterade elektriker som vill ansluta till Eltels härliga team för arbete med underhåll utav elmätare.

I denna tjänst arbetar du resande på olika platser runt om i
Sverige. Du kommer främst att arbeta med underhåll och reparation utav elmätare som inte har någon kommunikation samt installera och koppla antenner. Arbetet innebär också en del jobb med installation utav nätstationer. Du gör dina jobb delvis ute hos Eltels kunder, men kan även arbeta med fristående mätare utomhus.

Detta är en tjänst där du jobbar mestadels självständigt, så det är viktigt att du trivs i ditt eget sällskap. Självklart har du alltid kollegor och ledare nära till hands om du behöver hjälp med något eller om du bara blir lite sällskapssjuk.

Tjänsten är på heltid och arbetet fördelar sig måndag-torsdag 40/h i veckan.

Här söker vi dig som är färdigutbildad elektriker med fullförda lärlingstimmar. Du gillar att lösa problem och är inte den som ger dig i första taget. Då jobben finns runt om i stora delar av landet ska du också trivas med att resa och bo borta under arbetsveckan. Då en del utav arbetet kommer att ske utomhus är det fint att du trivs med det, meriterande om du har vana vid utomhusarbete sedan tidigare.

Krav:

· ECY-certifikat med fullförda lärlingstimmar

· B-körkort (manuell bil)

· Tala och läsa svenska och engelska

Vi erbjuder:

· Ett långsiktigt uppdrag hos Eltel

· Utbildning och kurser inför uppstart

· Boende och reseersättning när du arbetar utanför din hemort

· Friskvårdsbidrag

· Grymma karriärsmöjligheter

Här blir du anställd hos oss på Toptemp och uthyrd till vår kund Eltel, uppstart enligt överenskommelse!

Se till att skicka in din ansökan redan idag på ansokan@toptemp.se

Vi ser fram emot att höra ifrån dig och välkomna dig till
Toptempfamiljen!

Om Eltel:

Eltel är en ledande nordisk leverantör av tjänster för kritisk infrastruktur som möjliggör förnybar energi som högpresterande kommunikationsverk.
Eltel designar, planerar, bygger och säkrar driften av nätverk för en mer hållbar och uppkopplar värld idag för kommande generationer.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 okt. 2023 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Toptemp befinner sig i en sig i en spännande tillväxtfas och expanderar i Sverige. Vi söker ständigt efter ambitiösa, målriktade och härliga människor till vårt team.

Toptemp ingår i Amesto koncernen, och i nästan 30 år har vi matchat kandidater och företag. I dagsläget har vi bland annat tjänster lediga inom el och montering där vi söker personer med olika typer av kompetens och erfarenhet. Vi välkomnar dig som är allt ifrån utbildad och har lång erfarenhet inom området till dig som är i början av din yrkeskarriär och vill ta klivet ut i arbetslivet.

Varmt välkommen med din ansökan till oss för chansen till att bli en del av Toptempfamiljen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare