Hoppa till innehåll
TOPTEMP AB logotyp

Elektriker som vill vara med på ett arbete för framtiden, Se Hit!

Vi på Toptemp samarbetar med OneCo där vi nu söker elektriker för ett projekt runtomkring i Storstockholm där huvuduppgiften blir att installera laddboxar. Vi söker två elektriker som kan starta upp rätt omgående. Vi ser gärna att du har några år i bagaget som elektriker,

Om Tjänsten: Vi är på jakt efter pigga och glada elektriker vars huvudsakliga arbetsuppgift kommer bestå av installation av laddutrustning till elbilar, installation och driftsättning av solceller samt projektering vid behov. Ibland har vi tid mellan två projekt och då får du hjälpa till med mätarbyten kategori 2-5. Du blir helt enkelt en viktig del av det ärofulla arbetet för ett hållbart samhälle där vi skapar möjlighet till laddning av fler elbilar och produktion av mer ström.

Inför arbetet kommer du få utbildning med teori och praktik som gör din kunskap knivskarp samt ger dig rätt förutsättningar för att utföra ett säkert, kvalitativt arbete.

Är du noggrann, strukturerad och lösningsorienterad. Har du har ett entreprenörstänk som gör att du gillar eget ansvar och en förmåga att snabbt se vad som krävs för att lösa olika arbetsuppgifter? Troligtvis har du ett svårtyglat intresse för teknik och service och är ständigt på jakt efter att utveckla både dig själv och företaget. Du blir tilldelad ett arbetsfordon och kan utgå direkt från hemmet till första jobb.

Du Har:
  • God kommunikationsförmåga
  • Grym på kundrelationer
  • B Körkort
  • ECY
  • Nyutbildad elnätstekniker eller erfaren service- eller installationselektriker
  • Meriterande är om du jobbat med installation av laddboxar för elbilar
Vilka är OneCo?

OneCo är modernt nytänkande företag som satsar på Green Energy. De är i början av deras resa och det går väldigt bra, så nu behöver dom bli fler i teamet för att klara sina höga mål.

Vi erbjuder:
  • Tillsvidareanställning
  • Friskvårdsbidrag
Om detta låter som något för dig ansöker du till oss direkt via länken!

OneCo samarbetar med Toptemp AB. Du kommer att bli anställd av Toptemp som i sin tur hyr ut dig till OneCo. När du gjort din provanställning är det stor chans att du får bli direktanställd av OneCo.

Vi genomför bakgrundskontroll på samtliga kandidater som kommer vidare i processen.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
26 juni 2023 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Toptemp befinner sig i en sig i en spännande tillväxtfas och expanderar i Sverige. Vi söker ständigt efter ambitiösa, målriktade och härliga människor till vårt team.

Toptemp ingår i Amesto koncernen, och i nästan 30 år har vi matchat kandidater och företag. I dagsläget har vi bland annat tjänster lediga inom el och montering där vi söker personer med olika typer av kompetens och erfarenhet. Vi välkomnar dig som är allt ifrån utbildad och har lång erfarenhet inom området till dig som är i början av din yrkeskarriär och vill ta klivet ut i arbetslivet.

Varmt välkommen med din ansökan till oss för chansen till att bli en del av Toptempfamiljen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare