Butiksarbete inom ICA

Butiksarbete inom ICA

Beskrivning av jobbet:

Topstaff Sweden AB är ett bemanningsföretag som levererar effektiv, självgående och service-minded personal till ICA-butiker. Vi är i behov av personal, och söker därför dig som vill bli en viktig del av vårt team.

Flexibla arbetstider, varierande arbetsuppgifter och schyssta villkor. Vi skriver ett avtal som matchar din situation och erfarenhet. Arbetsuppgifterna innefattar framförallt:
  • Kassauppdrag
  • Plockarbete inom olika avdelningar
  • Delikatessdisken
Nu behöver vi stärka upp vårt team för att kunna leverera till vår växande kundbas av ICA-butiker. Vi söker dig som förstår vad butiksarbete handlar om. Alltifrån att kunden alltid går först, att det är effektivt arbete som gäller i butik - till att ta ett stort ansvar kommunikativt och för dina arbetsinsatser ute hos våra kunder.

Vi söker dig som har erfarenhet av butiksarbete. Extra meriterande är om du har bakgrund med arbete inom just ICA.

FÖR ATT SÖKA TJÄNSTEN

1. Klicka på "ansök här"
2. Gå vidare till ansökan (på vår hemsida)
3. Välj vilken av våra annonserade tjänster du vill söka
4. Fyll i dina uppgifer
5. Svara på formuläret och komplettera med CV samt personligt brev.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Topstaff är ett bemanningsföretag inom dagligvaruhandeln. 2017 startades verksamheten efter att grundaren själv sett behovet av ett bemanningsföretag med en kvalitativ inriktning.
Affärsidén var tydlig: erbjuda butiker premiumbemanning.

Sedan dess har Topstaff utvecklat många nära relationer med ICA-butiker i Stockholmsområdet och lotsat hungriga samt kompetenta medarbetare in på arbetsmarknaden. Topstaff växer stadigt utan att tumma på kvalitén. Topstaff består idag av ca 15 st medarbetare.

  • Tillsvidareanställning
  • Heltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://topstaff.se/
Sista ansökningsdag 1 maj 2023 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemanningsföretag inom dagligvaruhandeln. 2017 grundade Emil Dannemann företaget efter att ha arbetat i butik i flera år. Affärsidén var tydlig: erbjuda butiker premiumbemanning. Sedan dess har vi utvecklat många nära relationer med butiker i Stockholmsområdet och lotsat hungriga och kompetenta medarbetare in på arbetsmarknaden. Vi växer stadigt utan att tumma på kvalitén. Topstaff består idag av ca 15 st medarbetare.