Hoppa till innehåll
Ansök nu

SÄLJARE
STOCKHOLM / MÄLARDALEN

Är du en erfaren säljare som uppskattar ett självständigt arbete och att jobba med både små och stora affärer? Då kanske detta är din nästa utmaning i karriären!

Om arbetet
Som säljare hos oss ligger fokus på att hitta nya samt utveckla befintliga kunder, främst inom verkstads och elektronikindustrin. Du arbetar aktivt med uppsökande försäljning till nya och befintliga kunder och kommer att träffa många människor under dagarna. Du har minst 6-8 kundbesök/vecka. Resterande tid gör du offertunderlag, prospekterar efter nya kunder samt följer upp order och offerter.

Kunderna varierar både inom bransch och storlek, detta innebär att det är stor spridning på både kunder och deras behov. Säljcyklerna kan variera mellan 1 vecka och 1,5 år och det är viktigt att du trivs med det.

Du ansvarar för vårt Nordöstra distrikt runt Stockholm och Mälardalen . Du blir en del av vårt säljteam som idag består av sex personer, där alla hjälps åt och stöder varandra. Säljteamet är spritt över Sverige, Säljledaren finns i Kungälv och huvudkontoret är i Ängelholm, det är därför viktigt att du uppskattar att ha ett självständigt arbete, där du under eget ansvar arbetar mot tydliga mål. Inom teamet har vi gemensamma videomöten varannan vecka, men har ofta daglig kontakt via telefon och mail.

Lämplig bostadsort
Placeringsort är någonstans inom distriktet som sträcker sig mellan Örebro, Stockholm, Uppsala och Norrköping / Linköping.

Personliga egenskaper
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Att du är självgående, affärsdrivande, problemlösare, social och utåtriktad ser vi som viktiga pusselbitar som är avgörande i rollen som säljare. Då du kommer att ingå i en mindre säljkår är det viktigt att du är lyhörd och flexibel.

Dina kunskaper

  • Säljerfarenhet
  • Teknisk förståelse
  • Behärskar det svenska och engelska språket problemfritt

Hur är det att arbeta hos oss? Våra medarbetare berättar:

Lasse, säljare

"Att vara säljare är ett väldigt inspirerande jobb där man hela tiden jobbar nära kunden för att kunna hjälpa till med lösningar på kundens problem och behov. Man får vara kreativ och måste vara lyhörd för kundens önskemål.

Det är också kul med det nära samarbetet med innesälj för att hitta en bra lösning och se vilka möjligheter vi har.

Det är väldigt roligt att hälsa på kunder och se vilka olika verksamheter och produkter som våra kunder har. Variationen är trevlig. Från den enklast otryckta etiketten till mer avancerade overlayer med flera färger, stansade häftämne och präglade knappar till snygga domedekaler.

Vissa order kommer direkt, vissa får bearbetas över månader där man försöker hitta den perfekta lösningen på ett ev. etikettproblem."

Joakim, säljare / säljledare

"Det känns tryggt att arbeta i ett stabilt företag med en stark och långsiktig ägare. Det är ett roligt säljjobb där man lär sig nya saker varje dag då våra kunder är väldigt olika.

Man får, och bör träffa många nya människor, där man är lyhörd och kreativ inför potentiella kunder och deras ofta krävande behov. För att lyckas som säljare hos oss krävs mycket energi, vilja, eget driv och stort engagemang.

Man har ett härligt, familjärt och professionellt gäng i ryggen nere i Ängelholm, så man måste inte veta eller göra allting själv."

Vad erbjuder vi dig?
Förutom anställning i ett engagerat företag erbjuder vi dig en rolig och utvecklande tjänst som säljare med trevliga kollegor där du kommer att få löpande internutbildning och coaching.

Vi erbjuder förmånliga anställningsvillkor med fast lön och tjänstebil. Vi är kollektivanslutna vilket givetvis också omfattar en tjänstepension. Vi erbjuder även Företagshälsovård, Friskvårdsbidrag och möjlighet att teckna sjukvårdsförsäkring via Euro Accident. Alla våra anställda får även bonus baserat på resultatet i bolaget.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Säljledare Joakim Hansson på telefon 0709-116272.

Om Topflight
I 35 år har Topflight försett kunder inom svensk och internationell tillverknings- och elektronikindustri med självhäftande produkter. Vi har gedigen erfarenhet i bagaget och stor internationell kunskapsbank att tillgå och idag är vi en av marknadsledarna. Vi är specialister på screentryck i ark och på rulle. Vi tillverkar dekaler, overlays och andra självhäftande lösningar för montering, profilering, märkning och identifikation. Vårt huvudkontor och produktion finns i Ängelholm. Säljkontor har vi i Ängelholm och Kungälv. Vi är 39 anställda och omsätter ca 85 miljoner kronor. Vi är certifierade enligt ISO14001 och ISO9001. Topflight ingår i den börsnoterade industrikoncernen Indutrade.  

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 juli 2023 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare