Hoppa till innehåll
Ansök nu
  Säljare Dagligvaruhandeln

till distrikt Södermanland, södra Stockholm och Gotland

Har du en bakgrund inom dagligvaru- eller servicehandeln? Brinner du för försäljning? Är du en person som gillar att arbeta mot tydliga målsättningar samt arbeta i ett högt tempo med många kontaktytor och stort utrymme för egna initiativ? Ta chansen att söka en tjänst som säljare hos oss på Toms Sverige AB.

Om jobbet som säljare
Vår ambition är att du ska komma till ett familjärt företag med en stark vinnarkultur, egna starka varumärken och som även lägger stor vikt i att du ska trivas och ha kul på jobbet. Din nya utmaning äatt arbeta som säljare i ett distrikt med väl inarbetade kunder i Södermanland och Södra Stockholm. Du kommer att ingå i ett mindre team med 5-6 kollegor i regionen. Toms säljkår består av 15 säljare som samtliga är kunniga, lyhörda, motiverade och målinriktade. 

Det praktiska arbetet som säljare innebär självständig planering och uppföljning av dina egna försäljningsinsatser och resurser samt besöka dagligvarubutiker på distriktet. Där är uppgiften att göra våra produkter lättillgängliga för konsumenterna, följa upp kampanjer och skapa lönsamhet för både Toms och butik samt se till att butiken har rätt sortiment från Toms i sin konfektyravdelning.

Om dig

  • Du har en stark drivkraft och stort engagemang som drivs av att skapa långsiktiga relationer till dina kunder
  • Du har en god affärsförståelse som gör dig till en lönsamhetstänkande, effektiv säljare som känner glädje att sälja och vägleda distriktets kunder mot lönsamma affärer
  • Du är en strukturerad person med en god överblick även i pressade situationer
  • Du trivs när tempot är högt och har en tävlingsmänniska i dig

Lämplig bostadsort är i Södermanland eller i sydvästra Stockholm runt Södertälje, Botkyrka med omnejd.

Vi erbjuder
Hos oss får du ett utvecklande arbete som passar dig som uppskattar att jobba med frihet under ansvar. Tjänstebil, Iphone och Ipad ingår i tjänsten. Vi är måna om våra anställdas hälsa och att man har en bra balans mellan jobb och fritid. Därför har vi även friskvårdsbidrag och möjlighet att träna 1 timma i veckan på arbetstid. We bring smiles to life!

Kontakt
Har du ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta försäljningschef Jan Johansson på Toms Sverige, mail jajo@tomsgroup.com. Vi har löpande urval, skicka därför din ansökan så snart som möjligt.

Vi har redan tagit beslut om rekryteringshjälp och platsannonsering, därför undanber vi oss samtal från rekryterings- och annonseringsföretag.

Toms gruppen är ett skandinaviskt konfektyrföretag baserat i Köpenhamn med starka varumärken som Anthon Berg och Pingvin. Omsättningen är cirka 2 miljarder SEK och företaget har 1000 anställda. I Sverige är vi den fjärde största konfektyrleverantören. Det går bra för Toms i Sverige och nu går företaget in i en period med stort fokus på tillväxt. Läs mer om Toms på www.toms.se och mer om Anton Berg på www.anthonberg.se

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 juli 2023 (53 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare