Hoppa till innehåll
Tobii Dynavox logotyp

BI Specialist till Tobii Dynavox i Stockholm!

Publiceringsdatum
20 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Tove Sjöberg
Email
Telefon
Ansök nu
Jobbar du med BI och vill ta nästa steg i karriären? Tobii Dynavox i Stockholm söker en BI Specialist till deras globala team!

Trivs du i att arbeta nära verksamheten och med BI? Då är detta för dig! På Tobii Dynavox får du chansen att vara en del av det globala Business Intelligence teamet och arbeta mångsidigt inom området. Du har frihet att forma ditt arbete och påverka det på riktigt! Här blir din vardag spännande och givande genom de utmaningar som du och teamet löser tillsammans.

Vi erbjuder dig

Här är några anledningar till att du bör överväga att bli en del av vårt team:
  • Vi arbetar för att förändra livet för människor med kommunikationssvårigheter genom innovativa produkter.
  • Vi är stolta över våra värderingar och strävar efter att skapa en inkluderande och engagerande arbetsmiljö där varje medarbetare har möjlighet att växa och utvecklas.
  • Du kommer att vara en del av ett internationellt team som påverkar verksamheten på global nivå.
  • Du kommer ta dig an en bred roll där du får möjlighet att nyttja din kompetens inom BI men också lära nytt tillsammans med kompetenta kollegor.
Det här gör du hos oss

I rollen som BI Specialist hos Tobii Dynavox kommer du att ha en mångsidig och spännande arbetsdag. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:
  • Tillsammans med teamet ansvara för den dagliga driften av BI Data Warehouse.
  • Leverera professionell rådgivning inom data och datastrukturer till verksamheten.
  • Bygga och underhålla rapporter och dashboards inom BI.
  • Delta i projektarbete för att utöka vårt informationsområde inom BI.
Ditt team och arbetsplats

Du kommer att vara en del av vårt BI-team som är organiserat inom finansavdelningen. Teamet har kollegor både i Stockholm och Pittsburgh, vilket ger dig möjligheten att samarbeta med kollegor från olika delar av världen. Vi värderar samarbete och mångfald och strävar efter att skapa en dynamisk arbetsmiljö.

Vi är en flexibel arbetsplats där det finns möjlighet för dig att både arbeta hemifrån och från vårt kontor i centrala Stockholm.

Mer om dig

För att lyckas i rollen har du erfarenhet inom BI-området, antingen som konsult, analytiker eller specialist. Vi värdesätter kunskap inom databashantering, statistik och rapportering samt färdigheter i BI verktyg som Qlik, Tableau eller Power BI. Erfarenhet och intresse för programmeringsspråk som SQL, DAX och M eller ytterligare programmeringskunskaper är fördelaktigt.

Som person är du driven, tar för dig och vill ständigt förbättra både dig själv och verksamheten. Som kollega samarbetar du effektivt med andra mot gemensamma mål.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Tobii Dynavox logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 dec. 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

På Tobii Dynavox ger vi människor med funktionsnedsättning möjlighet att göra det de en gång gjorde eller aldrig trodde var möjligt. Vi kallar detta uppdrag Power to Be You. Vår assisterande kommunikationsteknik hjälper våra kunder att uttrycka sig, få kontakt med världen och sträva efter oberoende, oavsett om det är genom vardagliga aktiviteter som att beställa mat eller extraordinära bedrifter som att driva ett företag. Genom att arbeta på Tobii Dynavox kommer du att bli en del av ett team som sträcker sig över hela världen, med kontor i USA, Sverige, Storbritannien, Kina och vidare.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga