Hoppa till innehåll
TNG logotyp

Supporttekniker – utvecklas som IT-konsult hos oss

Ansök nu
Hos oss får du jobba med den senaste tekniken! Välkommen som supporttekniker till konsultnätverket på TNG i Stockholm.

Vi på TNG söker just nu en proaktiv IT/Supporttekniker till vår kund i Stockholm. Som IT/Supporttekniker kommer du ha en viktig roll i att hjälpa interna medarbetare med deras tekniska frågor och behov.

Du kommer arbeta i en spännande och dynamisk miljö som konsult på TNG, där du får möjligheten att arbeta på olika företag inom olika branscher. Hos TNG erbjuds en trygg anställning med kollektivavtal i ryggen.

Du får även möjlighet att välja karriärutveckling utifrån dina önskemål och behov och arbeta på heltid eller deltid, i kortare uppdrag eller på samma arbetsplats under flera år.

Ditt anställningserbjudande

Hos oss är du en viktig medarbetare som gör skillnad. Vi vet att det är din expertis och intresse för teknik som leder till framgång. Vi vet också att du jobbar bättre med en trygg anställning; kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:
 • Trivas på jobbet! Våra konsulter gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på +55 i samband med den senaste medarbetarundersökningen. En siffra som motsvarar "världsklass".
 • Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef - allt för att du ska få utvecklade uppdrag på arbetsplatser med spännande teknik.
 • Knipa en plats i vårt nätverk med konsulter inom IT-support. Här får du chans att utbyta erfarenheter men också träffa andra konsulter på olika aktiviteter.
Dina arbetsuppgifter

Som IT/ supporttekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
 • Hantera användare i Active Directory, allt från kontoförändringar och behörighetsadministration till policys och rättigheter
 • Felsökning i Windows och Microsoft Office
 • Felsökning av hårdvara och olika verksamhetsspecifika applikationer
 • Installation av hårdvara
 • Lösa enklare nätverksproblem
 • Konfiguration och uppdateringar av Office365
Värt att veta

Som konsult på TNG är du viktig. Ingen anställd i mängden på ett gigantiskt bolag, utan en uppskattad medarbetare som spelar roll. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och konsultuthyrning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din tekniska kunskap, motivation och potential som spelar roll - och inte din ålder, kön, bakgrund, namn eller utseende.

Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Självklart är du del av gemenskapen på företaget och har en arbetsledare som hjälper dig på plats, samt en konsultchef från TNG som stöttar på distans.

Hos oss kan arbeta med IT-support inom en mängd olika branscher; bank- och finans, tillverkande industrier, utbildningsföretag, servicesektorn, företag renodlade på IT, teknisk utveckling och marknadsföring. På vissa av våra kunders arbetsplatser är ni flera konsulter, andra gånger arbetar du sida vid sida med företagets egen personal. Och det är inte ovanligt att våra IT-konsulter blir erbjuden fast anställning på företaget efter uppdragets slut.

Våra förväntningar

För att lyckas som supporttekniker och bemanningskonsult behöver du:
 • Ha minst ett par månaders erfarenhet från någon form av IT, exempelvis inom 1st line eller 2and line support
 • Vara teknisk kunnig inom hårdvara och mjukvara generellt samt på supportnivå för Windows OS och MS Office
 • Ha god serviceförmåga och tålamod då du behöver kunna stötta användare med olika stora IT-kunskaper.
 • Har du erfarenhet av Mac eller IOS är det meriterande, men inget krav
Intresserad?

Detta är en annons för att bli konsult hos oss. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss på TNG, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Vi sköter rekryteringsprocessen till varje uppdrag på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte kan ta emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson
Marie Der Nercessian
Telefon
Email
Sista ansökningsdag
22 juni 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare