Bli en del av TNG Stockholms HR Interim nätverk!

Bli en del av TNG Stockholms HR Interim nätverk!

Vi söker dig som är HR-business Partner och vill arbeta som interimskonsult i Stockholm!

Genom att arbeta som HR-business Partner-konsult hos TNG har du möjlighet att välja en karriär som passar dig. Du väljer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, om du vill ha korta uppdrag på några veckor eller om du vill ha uppdrag som varar i flera år. Du får möjligheten att utvecklas inom din kompetens och att arbeta på olika företag inom olika branscher.

Vi får in uppdrag löpande och jobbar för att matcha uppdrag som passar din profil.

Hos kan du arbeta som underkonsult alternativt få en trygg anställning på TNG med kollektivavtal.

Är du nyfiken på att arbeta som konsult hos TNG i Stockholm? Välkommen!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag och förtjänar därför trygghet på din arbetsplats!

Hos oss kommer du:

Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef - allt för att du ska få utvecklade uppdrag på trivsamma arbetsplatser.

Knipa en plats i vårt nätverk med TNG-konsulter inom HR. Här får du också möjlighet att utbyta erfarenheter och träffa andra konsulter på sociala aktiviteter som vi återkommande arrangerar.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som HRBP kan du komma att arbeta både operativt men även strategiskt ofta i en bred roll.

Dina arbetsuppgifter kan beroende på uppdrag bland annat innebära:
  • Delta i projekt och implementera nya processer
  • Leda hela rekryteringsprocessen tillsammans med rekryterande chef
  • Arbeta med frågor som t ex rör tolkning av kollektivavtal, fackliga förhandlingar, rehabilitering och lönebildning
  • Analyser och följa upp nyckeltal kopplade till HR-området
  • Delta i ledningsgruppsmöten för en eller flera affärsområden, följa upp och stötta i förändringsarbete
Värt att veta

Som underkonsult på TNG är du värdefull. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll - och inget annat!

Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har - din kompetens.

Du kommer inte vara en i mängden på ett gigantiskt bolag, utan du kommer vara en uppskattad person som är helt avgörande för vår framgång. Vi hjälper dig att hitta spännande uppdrag som stärker det bästa du har - din kompetens. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning och tror verkligen på vad vi gör.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen som HR-business Partner behöver du ha utbildning inom HR samt ha erfarenhet av tidigare arbete inom detta. Du har förmågan att se vad som behöver göras och tar gärna egna initiativ. Som person är du flexibel, lösningsorienterad och stresstålig. Du är flytande i svenska och ibland i engelska, i både tal och skrift, samt har goda kunskaper i Microsoft Office-paketet.

Intresserad?

Detta gäller konsultbemanning vilket innebär att du kommer att bli en del av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Jasmin Hedlund
Telefon 0721461248
Email Mejla Jasmin Hedlund
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Sista ansökningsdag 16 feb 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/