Hoppa till innehåll
TNG Tech logotyp

Projektledare - Processindustrin till vårt nätverk

Ansök nu
Har du varit projektledare inom tillverkningsindustrin och söker uppdrag till hösten? Bra. Bli en del av vårt konsultnätverk!

Vi ser att vi framåt hösten har en ökad efterfrågan av projektledare med en bred teknisk kompetens från process- och tillverkningsindustrin och därför vill vi redan nu komma i kontakt med dig. Kanske har du arbetat med LEAN-processer inom fordonsindustri, läkemedelsbranschen eller en annan verksamhet? Du är kommunikativ och trivs i en projektledaroll.

Med oss på TNG Tech får du möjlighet att arbeta som konsult i ledande och innovativa bolag där du med din erfarenhet inom teknisk projektledning kommer att göra skillnad. Vi på TNG Tech har en stor efterfrågan på både längre och kortare uppdrag i Stockholm och Mälardalsområdet. Vi har även uppdragsförfrågningar i andra delar av landet, så är du öppen för att arbeta på annan ort finns det ännu fler möjligheter.

Ditt anställningserbjudande

Som konsult har du mycket eget ansvar och varierande utmaningar i en fri roll. Rollen som konsult är spännande och omväxlande eftersom du ges möjlighet att arbeta med flera olika bolag och branscher. Du kommer in som en expert i ett läge som ofta är kritiskt och behöver snabbt sätta dig in i arbetsuppgifterna.

I rollen som konsult får du möjlighet att kliva in i olika uppdrag och påverka. Du använder din expertis till att hjälpa företag i deras olika projekt och organisationsutveckling. I vissa fall krävs din insats i olika förändringsarbeten eller komplexa projekt.

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare inom tillverkningsindustri kommer du att leda och driva projekt från start till slut. Projekten handlar ofta om effektivisering av processer (LEAN), förbättringsarbete eller verksamhetsutveckling. Du kommer att ha en central roll i att säkerställa att projektet är på rätt spår, att deadlines hålls och att kvaliteten är hög. Du kommer också att ha en nära samverkan med andra funktioner och externa resurser. Vidare samordnar du resurser och säkerställer att kommunikationen är effektiv inom teamet och gentemot andra intressenter.

Vi jobbar med världsledande företag och som konsult kommer du oftast arbeta i en dynamisk och utmanande miljö som ständigt utvecklas och där du också har möjlighet att utvecklas och växa i din roll som konsult.

Värt att veta

Som konsult är din inlärningskurva hög, du besitter mycket erfarenhet och kan snabbt applicera din kunskap i nya situationer och verksamheter. Du har kompetens inom olika tekniska områden och erfarenhet av projektledning. Du gillar att kontinuerligt bygga ditt kontaktnät och genom det skapar nya karriärmöjligheter. Beroende på företaget kan specialistkunskap inom särskilda områden krävs för vissa uppdrag.

Vill du agera som underkonsult är det viktigt att du har F-skattsedel och gällande ansvarsförsäkring.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är utbildad ingenjör eller har motsvarande arbetslivserfarenhet samt några års dokumenterad erfarenhet av att leda tekniska projekt. Du är trygg inom ditt kompetensområde och vill ständigt utveckla dig själv och verksamheten du jobbar i. Du behöver vara lösningsorienterad samt strukturerad och vara lika bra på att se detaljer som helheten i ett projekt. Du har även:
  • Erfarenhet från process- och tillverkningsindustrin.
  • En passion för industri och förmågan att förstå eventuella lösningar och deras konsekvenser.
  • God kommunikationsförmåga och en förmåga att arbeta nära andra intressenter.
  • Förmågan att hantera flera projekt samtidigt och prioritera uppgifter effektivt.
Som person är du kommunikativ, relationsskapande, har ett starkt driv och god initiativförmåga, då du jobbar självständigt med dina uppgifter. Som projektledare behöver du ha god samarbetsförmåga och vara relationsbyggande, då du har många kontaktytor både internt och externt.

Intresserad?

Är du intresserad av att vara en del av vår konsultnätverk för att bli kontaktad angående aktuella uppdrag som matchar din profil, ansök snarast! Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte kan ta emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför är intresserad av att arbeta som konsult eller underkonsult via TNG Tech. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson
Andrea Kjellin
Telefon
Email
Sista ansökningsdag
15 juni 2023 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare