Processingenjörer till vårt växande konsultnätverk

Processingenjörer till vårt växande konsultnätverk

Är du erfaren processingenjör och intresserad av jobb som konsult? Bli då en del av vårt konsultnätverk på TNG Tech i Stockholm!

Har du gedigen erfarenhet som processingenjör där du nyttjat din tekniska kompetens? Trivs du i rollen som konsult och är nu redo för nästa uppdrag? Skicka då in din ansökan och bli en del av vårt konsultnätverk på TNG Tech i Stockholm!

På TNG Tech har vi ett stort nätverk och kontakt med företag i ett flertal olika branscher där du med din kompetens som processingenjör är oerhört eftertraktad. Vi samarbetar med världsledande och innovativa företag, där du som konsult blir en viktig del av utvecklingen och där du kommer kunna göra skillnad på riktigt.

Ditt anställningserbjudande

Som konsult träffar du våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag. Du har därför mycket eget ansvar i en flexibel roll och du väljer själv vilka uppdrag du tackar ja till. Vi har uppdrag som är kortare eller längre, på deltid eller på heltid - vad du väljer är helt upp till dig. Som konsult inom processteknik har du möjlighet att arbeta med modern teknik inom innovativa branscher i en entreprenöriell anda.

Dina arbetsuppgifter

Som konsult inom processteknik varierar ditt arbete beroende på uppdrag. Du kommer stödja produktionen genom att driva och genomföra förändringsarbeten genom att exempelvis arbeta med projektplanering, processoptimering, felsökning och driftsättning. Andra arbetsuppgifter kan exempelvis vara:
  • Processberäkningar, dimensioneringsberäkningar
  • Utvärdering av olika tekniker och olika leverantörer
  • Driftsättning av utrustning och processenheter
  • Framtagande av upphandlingsunderlag
  • Framtagande av automationsunderlag samt driftinstruktioner
  • Processuppföljning
Värt att veta

Som konsult är du handlingskraftig och kan snabbt sätta dig in i nya situationer där du applicerar din kunskap. Du gillar att kontinuerligt bygga ditt kontaktnät, som genom det skapar nya karriärmöjligheter. Vi hjälper dig mer än gärna att guida dig till nästa uppdrag. Rent konkret innebär en anställning som konsult att du är anställd hos oss på TNG och har din arbetsplats hos någon av våra kunder.

Vill du agera som underkonsult är det viktigt att du innehar F-skattsedel och gällande försäkringar.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är utbildad civil- eller högskoleingenjör med erfarenhet inom biogas, olja, gas, vattenrening, process- och kemiindustri, pappers- och massaindustri eller liknande områden. För att lyckas som konsult på TNG Tech behöver du:
  • Ha gedigen arbetslivserfarenhet inom ditt område. Det vill säga att du är trygg inom ditt kompetensområde och vill ständigt utveckla dig själv och verksamheten du jobbar i.
  • Motiveras av att ta eget ansvar där du driver ditt arbete självständigt och även förstår vikten av att samarbeta för att nå uppsatta mål.
  • Vara utvecklings- och resultatorienterad samt trivas med ett högt tempo, eftersom du ofta förväntas leverera resultat och/eller förändring på en begränsad tid.
Då många av våra kunder är internationella är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska och engelska.

Intresserad?

Detta är en annons för att bli interimskonsult hos oss. Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss på TNG Tech, men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Vi sköter rekryteringsprocessen till varje uppdrag fördomsfritt med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte kan ta emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Nathalie Checa
Email Mejla Nathalie Checa
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik, Processingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Sista ansökningsdag 1 feb 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech