Hoppa till innehåll
TNG Tech logotyp

Hållbarhetsutvecklare - ansvarsfulla inköp

Publiceringsdatum
17 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Linnea Wäringe
Email
Telefon
Ansök nu
Vi söker nu för kunds räkning en hållbarhetsutvecklare med inriktning ansvarsfulla inköp till ett uppdrag i Stockholm.

Vår kund behöver en hållbarhetsutvecklare med inriktning ansvarsfulla inköp. Har du erfarenhet av hållbarhetsarbete varav minst tre år inom ansvarsfulla inköp så är detta ett uppdrag för dig. Kunden sitter i Stockholm men då du endast behöver vara inne på kontoret en till två dagar i veckan och resterande dagar har möjlighet att jobba remote, så är du välkommen att söka till detta uppdrag oavsett var du bor. Läs mer nedan och lämna in en ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Vid vissa uppdragsförfrågningar kan vi tyvärr inte gå ut med kunden i ett inledande skede. Men givetvis får du mer information senare i processen.

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad - oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du
 • Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef - allt för att du ska få utvecklade uppdrag på trivsamma arbetsplatser.
 • Knipa en plats i vårt nätverk med TNG-konsulter inom kundservice. Här får du också möjlighet att utbyta erfarenheter och träffa andra konsulter på sociala aktiviteter som vi återkommande arrangerar.
Dina arbetsuppgifter

Rollen som hållbarhetsutvecklare för ansvarfulla inköp innebär att implementera metoder för att identifiera risker i leverantörskedjan, övervaka leverantörernas hållbarhetsarbete samt stötta kollegor internt och gentemot kunder samt leverantörer. Du blir en viktig länk i hållbarhetsfrågor mellan marknaden, kunder, leverantörer och inköpsteamet. Din plats kommer vara inom Hållbarhetsteamet, där du aktivt deltar på samma sätt som andra medlemmar i gruppen.
 • Vidareutveckla hur kartläggning och hantering av risker inom leverantörsskedjan ska ske. Detta innebär bland annat att hålla arbetssättet för riskmodulen i A-SRM uppdaterat och förmedlat till organisationen. Men även framtida behov och kommande krav behöver löpande ses över och implementeras i riskprocessen på lämpligt vis.
 • Leverantörsuppföljningar - enligt plan i samarbete med kollegor och ansvariga produktchefer
 • Utifrån den dubbla materialitetsanalysen även utveckla rapporteringen utifrån CSRD - utveckla delar med koppling till ansvarfulla inköp och förbereda för rapportering 2024.
 • Löpande hålla dig uppdaterad om vad som händer inom leverantörskedjan utifrån riskperspektiv.Uppdraget kan komma att justeras löpnade utifrån behov.
Värt att veta

Detta är ett längre konsultuppdrag med start 2024-02-15 till 2024-11-15. Du kommer vara anställd av oss på TNG Tech men arbeta för och placerad hos vår kund i Stockholm. Introduktion sker mellan den 9 januari och den 9 februari 2024 på plats i Stockholm.

Tjänsten är 70 % av en heltidstjänst och du förväntas vara på plats 1-2 dagar på Stockholms kontoret, resterande tid sker flexibelt på distans.

Under juli och augusti månad finns det utrymme för semester.

Våra förväntningar
 • Minst 5 års erfarenhet av att hållbarhetsarbete varav minst 3 år inom ansvarsfulla inköp.
 • Gärna med bakgrund inom inköp från privat eller offentlig sektor.
 • Kompetens och erfarenhet inom revision tex ISO 14001 eller SA 8000.
 • Erfarenhet som utbildare och/eller kommunikatör.
 • Erfarenhet av rapportering i EcoVadis är ett plus.
Vi utgår från att du har erfarenhet från minst tre liknande uppdrag som inte är äldre än tre år.

Intresserad?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG Tech och arbeta som konsult på plats hos uppdragsgivaren. På TNG Tech är vi specialister på kompetensbaserad, vetenskaplig och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
TNG Tech logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 dec. 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
https://www.tng.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Upplands Väsby
Industri & Anläggning
Företagslogga
Upplands-Bro
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Transport & Logistik
Företagslogga
Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Järfälla
Transport & Logistik
Företagslogga