Hoppa till innehåll
TNG Group AB logotyp

Redovisningsekonom till Elaflex i Stockholm

Publiceringsdatum
10 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Hendrik Christiansson
Email
Telefon
Ansök nu
Konsultuppdrag som Redovisningsekonom i Arninge, Stockholm. Ansök nu för en spännande möjlighet på Elaflex!

Har du erfarenhet av redovisning och är redo för nytt uppdrag? Nu söker Elaflex i Arninge, norr om Stockholm, en Redovisningsekonom för ett konsultuppdrag på minst sex månader. Som Redovisningsekonom på Elaflex ansvarar du för företagets bokföring och säkerställer att allt stämmer, från kvitton till bankutdrag. Med din kompetens spelar du en central roll för Elaflex fortsatta ekonomiska framgång.

Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Du kommer till ett välfungerande och harmoniskt team på fem personer som delar lokaler med ett systerföretag. Stämningen är familjär och stöttande och du kommer få stora möjligheter att påverka. Elaflex är en stabil verksamhet med gott renommé inom branschen och visar goda finansiella resultat. Just nu är Stockholmskontoret placerat i Mörby men de kommer under början av 2024 flytta till nya lokaler i Arninge.

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Hos oss kommer du:
 • Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
 • Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef - allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens och person kommer till sin rätt.
 • Knipa en plats i vårt nätverk med andra TNG-konsulter.
Vill du agera som underkonsult är det viktigt att du har F-skattsedel och gällande ansvarsförsäkring.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Redovisningsekonom på Elaflex kommer du huvudsakligen arbeta med:
 • Löpande bokföring i Navision
 • Avstämningar mot månads- och årsbokslut
 • Fakturering och fakturahantering
 • Kontrollera in- och utgående saldotransaktioner
 • Hantering av kundreskontra
 • Hantering av leverantörsreskontra
 • Kontrollera verifikationer
 • Göra månadsbokslut
 • Rapportera månadsbokslut i rapportform till moderbolaget i Hamburg
 • Behjälplig med att ta fram underlag till årsbokslut (en konsult ansvara för helheten)
Vidare kommer du ge service till kunder (medarbetare och chefer inom företaget) som vill ha besked av olika slag, till exempel om gjorda in- och utbetalningar. Samt arbeta med i övrigt förekommande arbetsuppgifter på avdelningen eller på företaget.

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag på minst sex månader med start så snart rätt person är på plats. Då detta är en verksamhetsnära roll utgår du från Elaflex kontor i Mörby/Arninge, norr om Stockholm. Du rapporterar till Platschef på Elafex och till koncernens ekonomiavdelning i Hamburg.

Våra förväntningar

För att trivas och vara framgångsrik i rollen ser vi att du har erfarenhet av liknande arbete. Som konsult är det viktigt att du är flexibel och snabbt kan sätta dig in i företagets struktur och arbetssätt. Du har även:
 • Minst en treårig gymnasieutbildning med inriktning ekonomi, gärna också ytterligare utbildning med ekonomiinriktning.
 • Arbetat i Navision eller viljan/intresset att lära dig Navision.
Då rollen innebär att du har många interna och externa kontaktytor, även i internationella miljöer, är goda kunskaper i skrift samt tal i svenska och engelska ett krav. Vi ser det som meriterande om du självständigt har hanterat löner och arbetat i systemet Visma lön.

Intresserad?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos uppdragsgivaren. TNG är specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
TNG Group AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 dec. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
https://www.tng.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Uppsala stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Göteborgs stad
Hälsa & Sjukvård
Företagslogga
Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga