Hoppa till innehåll
TNG Group AB logotyp

AI-konsult för uppdrag i Stockholm / Remote

Ansök nu
Vi söker för kunds räkning en AI-konsult som är tillgänglig för uppdrag inom AI för rådgivning, implementation och uppföljning.

Vi söker nu AI-konsulter som är tillgängliga nu eller i närtid för ett längre uppdrag. Här kommer du för vår kunds räkning, vara drivande att sätta upp en ny AI-miljö som är avgörande för kundens fortsatta framgång.

Uppdraget är i Stockholm, men goda möjligheter finns för att jobba remote eller på annan ort.

Vi erbjuder dig

Här får du möjlighet att ta en bred och varierande roll med många kontaktytor. Du kommer få möjlighet att påverka i stor utsträckning och ta fram innovativa lösningar som har stor påverkan på verksamhetens framtida framgång genom att effektivisera verksamheten.

Det här gör du hos oss

Du kommer få möjlighet att påverka och driva förändringsarbetet för att ta in AI i en större verksamhet där din roll både kommer vara strategisk och operativ, där du kommer verka i en agil miljö. Du kommer ha möjlighet att jobba med hela, eller delar av flödet beroende på hur dina kunskaper och erfarenheter är anpassade till att ta:
  • En rådgivande funktion för att kartlägga vilka delar och hur AI kan implementeras i verksamheten.
  • En operativ och teknisk roll för att implementera AI-verktyg.
  • En analytisk roll och följa upp utfallet och kunna ta resultatet vidare till nya insatser.
Ditt team och arbetsplats

Uppdraget är i Stockholm men det finns goda möjligheter att jobba remote, alternativt på annan ort då kunden finns på flera orter.

Mer om dig

Vi söker dig som verkligen brinner för AI och att använda den tekniken för att effektivisera och påverka området du verkar för. Du har tidigare dokumenterad erfarenhet inom AI-området. Du kan ha en bakgrund som antingen Utvecklare, Data Engineer/Scientist, Growth, Arkitekt eller något annat. Det som vi ser som avgörande är att du vill göra skillnad, är innovativ och kommunikativ. Du trivs att nå mål tillsammans med andra och kan snabbt anpassa dig till nya miljöer och samtidigt själv driva arbetet i en ensam roll där stor vikt sätts på ditt egna driv att komma framåt.

Vi söker konsulter som är tillgängliga i närtid, men vi ser också att vi kommer ha behov framåt så hör gärna av dig eller gör en ansökan om du också kommer va tillgänglig längre fram. Vi har dig gärna i vårt nätverk för framtida AI-uppdrag!

Så här får vi kontakt

Detta är ett konsultuppdrag där du antingen blir anställd av oss på Ada Digital eller anlitas som underkonsult, beroende på vilken lösning som passar dig bäst. I tillsättningen strävar vi efter att ge dig en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Och vi vill veta mer om dig och din potential! För att ansöka behöver du inte bifoga några dokument. Skriv istället en kort motivering och bifoga din LinkedIn-profil. Urval kommer sker löpande och uppdraget kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
TNG Group AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 mars 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se