Hoppa till innehåll
TNG Group AB logotyp

Administratör till vårt konsultnätverk i Stockholm

Publiceringsdatum
20 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Nu söker vi dig som är administratör till vårt konsultnätverk! Välkommen med din intresseanmälan för framtida uppdrag i Stockholm!

Är du en administratör som söker nya uppdrag? Vill du ha en roll där du får möjlighet att sköta diverse administrativa uppgifter, samtidigt som du får hantera flera interna och externa kontaktytor? Bli då en del av TNGs konsultnätverk i Stockholm! Som konsult på TNG kan du välja en karriär inom administration utifrån dina behov; heltid eller deltid, korta uppdrag på några veckor eller samma arbetsplats i flera år.

Du får möjlighet att lära känna olika företag samt utvecklas i olika branscher, och alltid med en trygg anställning, ett schysst företag och kollektivavtal i ryggen.

Nyfiken på att jobba som konsult hos oss på TNG? Välkommen med din intressanmälan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad - särskilt som konsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef - allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens kommer till sin rätt.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna för en administratör kan variera beroende på bransch, företag och specifika behov, men vanliga arbetsuppgifter inkluderar:
  • Ta emot besökare, hantera telefonsamtal, e-post och vidarebefordra meddelanden till rätt personer.
  • Boka möten, koordinera scheman och hantera kalendrar.
  • Dokumenthantering.
  • Registrera och uppdatera information i företagets databaser eller system.
  • Beställning av kontorsmaterial, hantera fakturor, betalningar och bokföring.
Värt att veta

Som konsult på TNG är du värdefull. Vi specialiserar oss på fördomsfri rekrytering och bemanning och tror verkligen på vad vi gör. Hos oss är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll - och inget annat!

Detta är en annons för intresseanmälan till framtida uppdrag. När man blir anställd hos oss för ett bemanningsuppdrag innebär att du blir anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos uppdragsgivaren.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har god erfarenhet inom administration och som är serviceminded ut i fingerspetsarna. Du har en god förmåga att effektivt kunna prioritera dina arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i Office-paketet och är van att arbeta i administrativa system. För att trivas och vara framgångsrik i rollen som konsult ser vi att du är flexibel och kan snabbt sätta dig in i kundens behov. Du är kommunikativ, noggrann och självgående. Du har utmärkta kunskaper i engelska och svenska, i både tal och skrift.

Intresserad?

Är du intresserad av att bli en del av vårt konsultnätverk där du blir kontaktad angående aktuella uppdrag som matchar din profil, ansök snarast! Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför är intresserad av att arbeta som konsult via TNG Tech. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels bjuda in till en intervju med vår AI-avatar Tengai, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
TNG Group AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 juni 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/