Hoppa till innehåll
TNG Group AB logotyp

Administratör inom HR till Stockholm!

Ansök nu
Vill du utvecklas inom HR i en bred roll med varierande administrativa uppgifter? Vår kund i Stockholm söker en HR-administratör!

Vår kund, ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag, behöver förstärka sin HR-avdelning med en positiv och administrativt intresserad kollega. Vi söker därför dig som vill arbeta med HR-administration, med fokus på anställning, personal och avtal.

Välkommen att läsa mer och skicka sedan in din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Vår kund är på en spännande förändringsresa inom HR och nu har du chansen att få hjälpa till genom att bidra administrativt inom HR. I denna roll erbjuds du ett stort ansvar samtidigt som du har stöd från engagerade HR-kollegor.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som HR-administratör kommer du att ta dig an ärenden genom vår kunds ärendehanteringssystem
Du kommer bland annat att:
  • hantera nyanställningar, ta fram anställningsavtal och skicka välkomstbrev
  • beställa ID06-kort
  • uppdatera register
  • hantera personaländringar och andra personalfrågor
  • hantera uppsägningar och pensioneringar
  • ha daglig kontakt med chefer och medarbetare via ärendehanteringssystemet, telefon och mejl
Värt att veta

Vår kund sitter i fina lokaler i Stadshagen med goda kommunikationsförbindelser. Här blir du bli del av ett engagerat och kompetent team, och dina nya kollegor står redo att ta emot och introducera dig till arbetet! Detta är ett konsultuppdrag med arbetstider måndag-fredag kl. 08:00-16:15. Uppdraget planeras att starta igång den 1 augusti 2023 och pågå 6 månader, med stor möjlighet till förlängning.

Våra förväntningar

För att du ska lyckas och trivas i rollen tror vi att du har arbetat med administration under flera år och det är meriterande om du arbetat med HR-administration. Du behärskar svenska flytande i både tal och skrift.

Som person är du noggrann, strukturerad och initiativtagande. Du drivs av att leverera service på en hög nivå och tar fullt ägandeskap för dina arbetsuppgifter. Givetvis är du också kommunikativ och älskar att ha med människor att göra - det säger sig självt!

Intresserad?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson
Helena Söderström
Telefon
Email
Sista ansökningsdag
24 juni 2023 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare