Administratör / Ekonomiassistent till Stockholm!

Administratör / Ekonomiassistent till Stockholm!

Strukturerad och lyhörd medarbetare som vill arbeta inom ekonomi med administrativa uppgifter på it-bolag i Stockholm!

Nu söker vi för kund räkning en administratör / ekonomiassistent som vill vara del av ett glatt team som ansvarar för hantering av administrativa uppgifter för interna kunder runt om i landet? Är du kompetent och framförallt intresserad av koordinering, administration och ekonomi?

Välkommen att läsa mer och skicka in din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG är du alltid en betydelsefull medarbetare som gör skillnad - oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:
  • Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
  • Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef - allt för att du ska få utvecklade uppdrag på trivsamma arbetsplatser.
Dina arbetsuppgifter

Teamet som du kommer att tillhöra ansvarar för hantering av administrativa uppgifter för företagets interna kunder runt om i landet. Följande arbetsuppgifter ingår i rollen:
  • Utföra kontakts- och orderhantering, samt följa upp och bevaka nya inkomanda kontraktsavtal och order i projektsystem, POB
  • Utföra fakturering för tilldelat ansvarsområde och att säkerställa alla delmoment som är knutna till fakturering.
  • Koordinera samt säkerställa koordinering av resurser i leveransprocessen, i samarbete med interna resurser och kunder.
  • Kontering av leverantörsfakturor
  • Avstämning av bokföring
  • Periodiseringar av kostnader
  • Service till interna kunder
Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag på 12 månader med god chans till överrekrytering direkt till företaget. Tänkt start är början på april 2023 med arbetstider 08:00-17:00 varje dag.

Placering är i Kista, men vår kund tillämpar en hybridmodell där de kombinerar arbete på kontoret med hemarbete.

Våra förväntningar

I den här rollen är det ett krav att du har en gymnasial utbildning eller motsvarande inom ekonomi och meriterande om du har en högskoleutbildning inom ekonomi. Vidare har du ett par års erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter så som: erfarenhet av fakturering av tjänsteverksamhet, förståelse för bokföring och intäktsavräkning i tjänsteprojekt samt vana vid hantering av flöden av inkommande leverantörsfakturor.

Goda kunskaper i Officepaketet generellt krävs, framför allt Excel samt meriterande systemkunskaper är Navision, POBG6, Palette samt SAP och OpenText.

Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Intresserad?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Malin Meyer
Telefon 073 434 64 56
Email Mejla Malin Meyer
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 23 mars 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/