DevOps Engineer till Ticket i Stockholm

DevOps Engineer till Ticket i Stockholm

Var experten som är ansvarig för att utvecklingen går smidigt? Sök tjänsten som DevOps Engineer hos Ticket i Stockholm

För oss på Ticket är det viktigt att ha roligt på jobbet! Här arbetar vi för att utvecklas och bli bättre på det vi gör. Vi tror på att våra medarbetare har bäst koll på hur de vill arbeta, där vår kultur präglas av både frihet och inkludering. Här blir du del av en familjär privatresebyrå med korta beslutsvägar som satsar mycket på sin tekniska miljö. Vi försöker alltid att låta medarbetarna tillsammans välja teknik, där vår tech-stack idag bland annat innehåller: k8s, microtjänster, AWS, EKS, Prometheus, gitops, JX3, Tekton, Terraform, Java, Python och Go.

Vi erbjuder dig
  • Stort utrymme att sätta din prägel på rollen, tekniken och utvecklingen
  • Arbeta med moderna tekniker inom en organisation som satsar mycket på digital utveckling och innovation
  • Fina förmåner, bland annat generösa reseförmåner
Det här gör du hos oss

Som DevOps Engineer hos oss på Ticket är du experten på DevOps. Du kommer bland annat vara delaktig i funktionella diskussioner och hjälpa utvecklare med kompetens inom AWS, Kubernetes och pipelines samt:
  • Arbeta med open source och drifta molnplattformen (AWS)
  • Skapa funktioner för att skapa en enkel och effektiv miljö för utvecklarna
  • Vara med i hela processen från att skapa en story till att produktionssätta den
Ditt team och arbetsplats

På Ticket är vi i dagsläget runt 40 utvecklare som i sin tur är fördelade i mindre produktteam. De agila teamen är autonoma och väljer självständigt teknikval och andra viktiga beslut.

I den här rollen arbetar du i Core-teamet, ett mindre team som ansvarar för utvecklarnas effektivitet. Teamet präglas av organisationens kultur där initiativ uppmuntras och teamet tar ansvar för det de bygger. Vi ser gärna att gruppen är några dagar på kontoret för sammanhållningen, men teamen styr vilka dagar det blir. I den här rollen är vi öppna för att du sitter i Stockholm eller Göteborg.

Mer om dig

För att trivas i den här rollen ser vi att du har god erfarenhet av DevOps, kubernetes och AWS eller annan molntjänst. Vi ser även att du har bred erfarenhet av techspråk och miljöer. Vi ser det som positivt om du har bakgrund inom utveckling med Java eller annan kod. Som person ser vi att du är driven och initiativtagande och tar ansvar för det du bygger. Vi ser även att du är kommunikativ och gillar att samarbeta samt dela med dig av din kunskap.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Hilding Herrström
Telefon 076 722 24 19
Email Mejla Hilding Herrström
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 8 feb 2023 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ticket är Nordens största privatresebyråkedja. Försäljningen uppgår till cirka 6,2 miljarder kronor under de tre varumärkena Ticket, AirnGo och Charter. Ticket ägs av det privatägda investmentbolaget Braganza.

Varumärket Ticket har i Sverige och Norge en omnikanalstrategi där försäljningen i 68 butiker, på telefon och online är sammanflätad för att ge kunderna det bästa av två världar - butikernas reserådgivning och service, och nätets tillgänglighet och transparens.