Är du vår nästa Projektledare/Projekteringsledare?

Är du vår nästa Projektledare/Projekteringsledare?

Vill du vara en del av Team Thomas?Vi är Team Thomas, ett engagerat gäng som stöttar varandra och har roligt tillsammans.

Thomas Betong är ett familjeägt bolag med framåtanda, gemenskap och långsiktighet. Vi har arbetat med betong sedan 1955, och jobbar än idag med att utveckla nya hållbara lösningar åt våra kunder. Vi är ett starkt team med stor teknisk kunskap och lång erfarenhet. Vår ambition är att uppfattas som bäst i branschen som Specialisterna på betong.

Inom vårt affärsområde Prefab arbetar vi med prefabricerade betongelement. Affärsområdet har haft en mycket god utveckling de senaste åren och vår ambition är att fortsätta expandera vår affär.

Vi har ett utbud som sträcker sig från basprodukter till unika lösningar, helt anpassade efter kundens behov. Vi kan också stoltsera med marknadens första miljöstomme i vår produktportfölj.

Affärsområdet har som utpräglat mål att ytterligare vässa produkternas klimatprestanda, vilket innebär utmaningar både tekniskt och produktionsmässigt. Nu satsar vi, och vill rekrytera en projektledare som vill vara med oss på den resan.

Rollen som Projektledare hos oss

Som Projektledare i Team Thomas är du en i gänget på vår designavdelning som består av ett 20-tal konstruktörer, projektledare och projektörer samt andra tekniska specialister. Vi har också ett nära samarbete med ett professionellt team av konsulter i Indien. Nu söker vi alltså ännu en stjärna till vårt team med placering i Stockholm/ Heby.

Som Projektledare på Thomas Betong har du ett spännande uppdrag som ansiktet ut mot kund i samband med dina pågående projekt. Du har ett operativt ansvar för projektets kvalitet, tidshållning och ekonomi.

Rollen handlar i stora drag om att samordna, planera och agerar spindeln i nätet med trådar ut till kunder, konstruktörer, projektörer och tillverkande fabriker. I kontakten med dem lägger du grunden till ett lyckat samarbete mellan projektens alla parter.

Som medarbetare och projektledare vill vi gärna att man engagerar sig i de strategiska frågorna så väl som de operativa. Inom designgruppen jobbar vi med fokusgrupper för verksamhetsutveckling och på så vis utvecklar vi affärsområdet och vårt erbjudande tillsammans.

Du projektleder vanligtvis runt 5-6 projekt parallellt och är involverad från start till mål och färdigställt projekt. Här får du möjlighet att se tydliga resultat av det arbete som läggs ned.

I rollen ingår också att: samla in underlag från kund och delge konstruktörer och projektörer, kontrollera montage- och tillverkningsunderlag, följa upp leveranser, hantera feedback från kunder, samarbeta och driva projekt med externa aktörer samt följa upp order och sälja in Thomas Betong som partner i nya projekt.

Vem är du?

Vi söker en positiv och kommunikativ person som vill inspirera och bidra till riktigt lyckade samarbeten mellan oss och våra kunder. För att nå dit tror vi att du har ett genuint intresse för den lite annorlunda rollen av att jobba med projektering i projektform, men också för att verka i ett nära samarbete med vår fabrikstillverkning.

Vi ser också att du har god nytta av en strukturerad och organiserad ådra för att kunna hantera flera komplexa projekt parallellt.

För att axla rollen som helhet tror vi att du behöver byggteknisk utbildning på eftergymnasial nivå och minst ett års erfarenhet av projektledning inom byggindustrin (gärna prefab).

Du behöver ha god vana att läsa och tolka konstruktionsritningar och förmågan att kommunicera dessa för projektörer.

Tidigare erfarenhet från konsultroll och arbete mot entreprenörer samt erfarenhet av betong och konstruktion ser vi som väldigt värdefull. Det är också meriterande med erfarenhet av ekonomistyrning och förståelse för entreprenadjuridik.

Ansökan

Vi intervjuar löpande och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

I Team Thomas gillar vi olika och vill varmt välkomna en stor mångfald i teamet.

Om Thomas Betong
Hos oss får du möjligheten att arbeta i en dynamisk organisation där vi tillsammans bidrar aktivt till ett hållbart samhälle.
På Thomas producerar och distribuerar vi högkvalitativ betong för platsgjutet byggande på 38 betong- och 3 Prefabfabriker. Vi är på en utvecklingsresa där ambitionen är att vara bäst i branschen som specialisterna på betong.
Det är vår kultur och expertis inom betong som gör oss unika. Vi i Team Thomas bryr oss om varandra och agerar för våra kunders, kollegors och vårt företags bästa. Vi stöttar varandra och har roligt tillsammans!
Thomas Betong ingår i svenska, familjeägda koncernen Thomas Concrete Group AB med verksamhet i Sverige, Norge, USA, Tyskland och Polen. www.thomasbetong.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://thomasbetong.se/
Sista ansökningsdag 9 apr 2023 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Thomas Betong är ett svenskt företag med över 60 års erfarenhet av att producera fabriks- och prefabricerad betong till både husbyggande och anläggningskonstruktioner. Utöver betong erbjuder vi en bred service inom betongteknisk rådgivning, projektering, transport och pumpning. Antal anställda ca 350, omsättning 1,6 miljarder sek (2017). Thomas Betong ingår i svenska, familjeägda koncernen Thomas Concrete Group AB med verksamhet i Sverige, Norge, USA, Tyskland och Polen. www.thomasbetong.se