Norsktalande Kundservicestjärna till Lensway i Kista

Norsktalande Kundservicestjärna till Lensway i Kista

LensWay Group söker nu fler talanger till deras kundcenter i Kista. Vi letar efter dig som är smått fantastisk på att wow:a kunder med förstklassig service. Och med dig ombord tror vi att den bästa typen av magi kan hända. Välkommen med ansökan!

Arbetsbeskrivning
Till vår prisbelönade kundservice ringer både nya och befintliga kunder, din uppgift blir att erbjuda förstklassig service i alla lägen. Många frågor handlar om våra produkter: linser, glasögon och solglasögon. I din roll som kundservicemedarbetare kommer du dels sälja våra produkter dels ge information om produktnyheter, leveranser och betallösningar samt besvara mail, chatt och sköta kontakten på sociala medier. Att vara kundservicemedarbetare hos oss innebär att du hjälper människor till ett bättre liv - genom bättre syn!

Vem är du?
Du är en person som brinner för service och att hjälpa människor, har en personlig struktur i ditt arbete samt är utåtriktad och trivs bra med att arbeta i ett team. I din roll blir du en ambassadör för LensWay och är vårt ansikte ut mot kunderna. Ett arbete som både är stimulerande, utmanande och roligt. Vi ser gärna att du:
  • Finner tillfredsställelse i att hjälpa människor
  • Är duktig på att skapa relationer och förtroende
  • Vill ta eget ansvar
  • Tycker det är viktigt att göra ett bra jobb
  • Är flexibel och vill utvecklas
  • Kan uttrycka dig obehindrat i svenska språket i både tal och skrift
  • Är lösningsorienterad
  • Talar flytande norska och svenska eller danska
  Meriterande
  • Tidigare erfarenhet från optikbranschen
  • Tidigare erfarenhet från serviceyrken och att möta kunder i butik
  Vad kan vi erbjuda
  Utöver en stimulerande tjänst och en arbetsplats fylld med glada och engagerade medarbetare erbjuder vi utbildning, kollektivavtal och förmåner i form av friskvårdsbidrag, särskilt rabattpaket för träning på SATS, tjänstepension och exklusiva personalrabatter.

  Om oss
  LensWay Group är inte en traditionell e-handlare, utan vi är passionerade pionjärer inom svensk och europeisk näthandel! Som sedan år 1999 har sett saker med nya ögon för att wow:a våra kunder och erbjuda prisvärda linser och glasögon online. Alla 100+ anställda brinner dagligen för vår mission "Improving lives by improving sight" då synen är en dyrbar gåva, men att se klart är ju långt ifrån självklart. Vi verkar i hela Norden med tre olika varumärken och ägs av det globala optikföretaget EssilorLuxottica.

  Arbetstider: Mån-Fre 7:50-16:35

  Omfattning: Heltid

  Plats: Kista, Stockholm

  Start: Omgående

  I den här rekryteringsprocessen samarbetar LensWay Group med The Wofi. Frågor gällande tjänsten är varmt välkomna till ansvarig rekryterare Amanda via mejl amanda@thewofi.se. Selektering av Cv:n och intervjuer hålls löpande så visa ditt intresse för tjänsten redan idag. Sist men inte minst: Vi ser fram emot just din ansökan!
  Mer info
  Område Stockholms stad
  Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 12 mars 2023 (43 dagar kvar)