Hoppa till innehåll
The Place AB logotyp

Vassa kundservicemedarbetare sökes!

Publiceringsdatum
10 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Daniella Edholm
Email
Telefon
Ansök nu
Är du en serviceinriktad person som brinner för att ta kundupplevelsen till nästa nivå? Ser du även lösningar när alla andra ser problem? Då har du hittat till rätt jobbannons! Vi har nämligen en hel del spännande roller som kundservicemedarbetare som väntar på din ansökan.

Om rollen som kundservicemedarbetare

Inom serviceområdet finns det många olika typer av jobb i många olika typer av branscher. Gemensamt för roller inom serviceyrket är att du är företagets ansikte utåt. Du ansvarar för kundkontakten och ser till att inkommande ärenden hanteras från start till slut.

Exempel på arbetsuppgifter som kundservicemedarbetare:
  • Besvara kunders frågor och lösa problem via telefon, mail och chatt
  • Besvara frågor via sociala medier
  • Registrera nya kunder
  • Ta emot beställningar, order, bokningar och reklamationer
  • En del kundservicemedarbetare jobbar även med administration och fakturahantering
Din bakgrund:
  • Tidigare arbetserfarenhet av service och/eller administration
  • Grundläggande datorkunskaper, Officepaketet mm.
  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
  • Goda kunskaper i engelska är meriterande
Vem vi tror att du är:

För att trivas och göra succé i rollen som kundservicemedarbetare är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga, tycker om att prata med andra människor och brinner för att ge god service. Du får en liten extra kick när du känner att du hjälpt någon annan och löst deras eventuella problem. Självklart är också sinne för detaljer och kommunikation viktigt för dig som är intresserad av roller inom kundservice då du kommer att ha många kontakter utåt.

Hur processen går till

Det första steget för att gå vidare är att du skickar in din ansökan, laddar upp ditt CV och fyller i hur vi får tag på dig. Tro mig, det kan gå snabbt! Du blir nu sökbar för mig och mina kollegor som jobbar med rekrytering inom kundservice. För dig som omedelbart går vidare i processen kan nästa steg bli en kort telefonintervju för att komplettera med vissa frågor eller ett digitalt eller fysiskt möte hos oss på vårt Place som ligger centralt i Stockholm.

Kan ni garantera mig ett jobb?

Vi gör vårt allra bästa för att matcha ihop rätt kompetens med rätt företag i vårt nätverk. Vår ambition är att hitta rätt jobb till så många som möjligt men vi kan inte garantera det tyvärr. Detta är en generell och proaktiv jobbannons och vi får in uppdrag löpande. Så vänta inte med att söka så du inte missar något spännande jobb!

The Place - Where Happy Work Happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra - du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

Nyckelord: kundservice, kundtjänst, kundsupport, telefon, mail, back-office, administration
The Place AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 dec. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

The Place är ett rekryteringsföretag och en Worklife Partner, en plats för våra kunder och kandidater att växa på för att stärka sin affär och karriär. Vi är verksamma inom kompetensområdena Ekonomi, Administration, HR, Logistik, IT och Kommunikation och brinner för att matcha rätt kompetens med rätt företag och att skapa ett positivt arbetsliv för såväl kunder som medarbetare.
https://theplace.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Upplands Väsby
Service & Kundtjänst
Företagslogga
Stockholms stad
Service & Kundtjänst
Företagslogga
Stockholms stad
Marknadsföring
Företagslogga

Liknande Jobb

Stockholms stad
Service & Kundtjänst
Företagslogga
Stockholms stad
Service & Kundtjänst
Företagslogga
Stockholms stad
Service & Kundtjänst
Företagslogga