Senior Business controller sökes!

Senior Business controller sökes!

Vår kund som är ett internationellt ledande företag inom hemelektronik söker nu en senior Business controller med 10+ års erfarenhet till sitt huvudkontor på Kungsholmen. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående fram till sista maj 2023 med goda chanser till förlängning.

Om rollen

I rollen som Senior Business controller kommer du att stötta business controlling-teamet i deras investeringsgranskning och godkännandeprocess samt ta fram månatliga ledningsrapporter som ska redovisas för koncernledning och styrelse. Vidare kommer du också vara en del i IT- controlling teamet och fungera som ett stöd för kostnadsplanering och uppföljning.

Dina erfarenheter

För att passa och göra succé i rollen tror vi att du har:
  • 10+ erfarenhet från en ledande controlling position
  • Erfarenhet av att driva månatlig ledningsrapportering och skriva/förbereda styrelserapporter/material.
  • Erfarenhet av att driva kostnadsuppföljning av projekt och andra initiativ.
  • Duktig på att arbeta operativt i verksamheten
  • Det är meriterande om du har erfarenhet från IT-controlling
  • Det är meriterande om du Erfarenhet från Power BI.
Vem vi tror att du är

För att lyckas i rollen tror vi att du är en trygg och senior person med lång erfarenhet inom Business controlling. Du har god ledarskapsförmåga och är bra på att kommunicera och tydliggöra prioriteringar. Vidar är du strukturerad, ansvarsfull och har ett öga för detaljer. Slutligen ser vi gärna att du har förmågan att arbeta både reaktiv och proaktiv för att effektivt och flexibelt leverera de bästa resultaten.

Låter detta som något som kan passa dig? Perfekt! Sök uppdraget redan idag!

The Place är Sveriges enda Worklife Partner

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra - du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.
Mer info
Kontaktperson Amanda Engberg
Email Mejla Amanda Engberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://theplace.se
Sista ansökningsdag 23 feb 2023 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

The Place är ett rekryteringsföretag och en Worklife Partner, en plats för våra kunder och kandidater att växa på för att stärka sin affär och karriär. Vi är verksamma inom kompetensområdena Ekonomi, Administration, HR, Logistik, IT och Kommunikation och brinner för att matcha rätt kompetens med rätt företag och att skapa ett positivt arbetsliv för såväl kunder som medarbetare.