Hoppa till innehåll
The Place AB logotyp

Redovisningsansvarig till Senergia sökes!

Brinner du för hållbarhet och vill vara med att främja hållbar innovation samt öka andelen förnyelsebar energi i Sverige? Drivs du också av att arbeta på ett företag i starktillväxt och där det finns stora utvecklingsmöjligheter?

Vår uppskattade kund Senergia, marknadsledande inom förnyelsebar energi söker nu efter sin nya stjärna inom redovisning. Här välkomnas du till ett innovativt och hållbart företag i stark tillväxt. Andra fördelar är möjligheten till hemarbete, 30 dagars semester, friskvård på 5000 kr och en kultur som präglas av en stark gemenskap och tillit för sina anställda.

Detta är en direktrekrytering med tillträde efter överenskommelse men vi ser gärna att du kan börja hos Senergia så snart som möjligt.

Om rollen

I rollen som redovisningsansvarig kommer du att vara bolagets expert inom redovisning och bokslutsfrågor. Du kommer tillhöra ett härligt team på sex personer bestående av ekonomiassistenter, redovisningsekonom, business controller samt CFO. Här kommer du självständigt att arbeta med löpande bokföring, avstämningar samt månad- och årsbokslut och rapportera till CFO.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Löpande bokföring
 • Avstämningar
 • Månad- och årsbokslut
 • Skatte- och momsredovisning
 • Deklarationer
 • Kontakt med externa revisorer
Vem söker vi för tjänsten?

Vi söker dig som tidigare arbetat som Redovisningsekonom eller Redovisningsansvarig där du självständigt kan ansvara för löpande bokföring och bokslutsarbete. För att passa i rollen ser vi att du är en person som snabbt kan sätta dig in i nya miljöer och arbetssätt. Vidare har du ett driv och en nyfikenhet där du gärna får ha ett intresse för branschen och en positiv inställning att lära dig mer om den. Det blir också viktigt att du har ett intresse för siffror och analys och är en noggrann och strukturerad person.

Följande bakgrund ser vi som lämplig:
 • Tidigare erfarenhet som Redovisningsekonom eller Redovisningsansvarig
 • Självständig i bokslutsprocessen
 • Van att hantera data i Excel och ERP / CRM system
 • Du drivs av att ta egna initiativ och att jobba i en framåtriktad bransch och företagskultur.
 • Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift.
Det är meriterande om du:
 • Har en universitetsutbildning inom ekonomi och/eller eller ett starkt intresse för teknik
 • Behärskar flera språk än svenska och engelska.
Vad erbjuder Senergia dig?

En härlig teamkänsla och en känsla av att allt är möjligt! Du får bli en del av ett gäng nyfikna, ambitiösa och framåtsträvande personer som gärna hittar på roliga aktiviteter tillsammans. Här är det högt i tak och nya idéer om hur bolaget kan ta nya höjder välkomnas! Du kommer att få en ordentlig onboarding med interna utbildningar och teamträffar. Och långsiktigt finns stora utvecklingsmöjligheter för dig som vill.

Tjänstens omfattning

Detta är en heltidstjänst med arbetstid måndag till fredag, 8-17 med möjlighet till flex. Du kommer att utgå från huvudkontoret på Norrtullsgatan 15 i Stockholm, med möjlighet att arbeta på distans.

The Place - Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra - du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.
Mer info
Kontaktperson
Amanda Engberg
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 apr. 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

The Place är ett rekryteringsföretag och en Worklife Partner, en plats för våra kunder och kandidater att växa på för att stärka sin affär och karriär. Vi är verksamma inom kompetensområdena Ekonomi, Administration, HR, Logistik, IT och Kommunikation och brinner för att matcha rätt kompetens med rätt företag och att skapa ett positivt arbetsliv för såväl kunder som medarbetare.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare