Hoppa till innehåll
The Place AB logotyp

Nordisk Eventkoordinator till Senergia Stockholm

Ansök nu
Vill du arbeta med hållbar energi i ett snabbväxande företag och bidra till en grönare värld? Då ska du titta hit! Sedan etableringen 2018 har Senergia tagit en position på marknaden som tidigare inte fanns, de har blivit en specialiserad grossist inom solenergi, energilager och elbilsladdning. På fyra år har bolaget växt från att bestå av 5 till mer än 70 medarbetare idag. Detta med en fortsatt förväntad mycket stark och lönsam tillväxttakt. Det är en entreprenöriell, flexibel, nyfiken och agil organisation med tempo i beslut och stora möjligheter att påverka.

Senergia finns idag i Sverige, Norge, Finland och Danmark med huvudkontor på Odenplan i Stockholm.

Om rollen

Som Nordisk Eventkoordinator ingår du i marknadsteamet som idag består av 5 personer samtidigt som du jobbar tätt med utbildningsansvarig. Dina arbetsuppgifter kommer att vara fördelade på eventkoordinering och marknadsrelaterade uppgifter.

Du kommer huvudsakligen att jobba med externa frågor gällande utbildning och events. På Senergia så anordnar man digitala och platsbundna utbildningar, webinarier och seminarier, platsbundna event med leverantörer, samt roadshows och deltagande på mässor.

För dessa event så söker vi nu någon som kan ansvara för följande:
 • Samordna webbinarium och seminarium: Inbjudan av talare, event samordning, marknadsföring och uppföljning
 • Samordna utbildningar: Eventinbjudningar, bokning av hotell, utbildningslokal och mat, uppföljning
 • Arrangera mässor, roadshows och events (Kontakt med arrangörer, leverantörer, marknadsföring, framtagande av material och uppföljning)
 • Marknadsföra events i Senergias kanaler genom att bl.a. skapa content: Video, bild, text
 • Administrera tillhörande fakturor i samarbete med ekonomiavdelningen
 • Ta kontakt med deltagarna, före och efter event
 • Delta på events och mässor
Vem tror vi att du är?

Vi söker dig med starkt driv som trivs som bäst med att arbeta i ett snabbt tempo. Du är utåtriktad, initiativtagande, nyfiken, strukturerad och kan ha många saker igång samtidigt. Du är en lagspelare och trivs med att arbeta i team. Du har ett stort intresse för event och marknadsföring och är bra på att kommunicera.

Vidare ser vi att du har dessa erfarenheter:
 • Erfarenhet av att jobba med att samordna event, roadshows och mässor
 • Viss kunskap i grafisk design t ex InDesign and Photoshop
 • Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska i tal och skrift
 • Kan du även finska, norska, danska är det meriterande
 • 3-5 års erfarenhet av liknande jobb
Vad erbjuder Senergia dig?

Senergia är ett familjärt företag med ett stort hjärta. Du får bli en del av ett gäng drivna, nyfikna, framåtsträvande personer med en fantastisk teamkänsla. På Senergia är allas idéer välkomna och du får vara med på företagets resa framåt!

Senergia är även ledande på utbildning inom branschen och erbjuder en ordentlig onboarding och massor av internutbildningar. Möjligheten för utveckling inom Senergia är stor för den som vill, och det finns alltid utbildningsmaterial att tillgå!

Tjänstens omfattning

Detta är en direktrekrytering och heltidstjänst på 40h/v med kontorstider 8-17 på vardagar.
Du kommer att utgå från kontoret på Norrtullsgatan 15, Odenplan Stockholm, med möjlighet att ibland arbeta på distans.
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt men senast 2023-05-30.

The Place är Sveriges enda Worklife Partner

För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag - och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

The Place är en rekryterings- och kompetenspartner som funnits över 30 år.
Vi tar avstånd från den traditionella bemanningsbranschen där kortsiktiga lösningar och människor reducerade till siffror blivit norm. I oss får du en Worklife Partner, vare sig du är kandidat, medarbetare eller kund.

Sökord: eventkoordinator, eventplanner, marknadsföring, marknadskoordinator, kommunikatör, projektledare
Mer info
Kontaktperson
Sara Giordano
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 juni 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Välkommen till The Place Det är vi som är The Place - Where happy work happens. Det betyder att vi har jobben för dig som, liksom vi, vill må bra och utvecklas på jobbet. Vi vet nämligen att glada medarbetare presterar bättre och hjälper företag att växa. Vi är The Place to be helt enkelt. Happy Workday! Join The Place Vi sätter glädje först! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid. Några förmåner som medarbetare hos The Place: En tilldelad jobbagent som tillsammans med dig tittar på utvecklingsmöjligheter Engagerat och modernt ledarskap med förståelse för livspussel Onboardingplan Kollektivavtal med pensionssparande, föräldralön m.m. Friskvårdsbidrag Specialerbjudanden Mentorskap Nätverksträffar Kompetensutveckling Vänta inte på bättre tider - intervjuer sker löpande för de flesta av våra roller och rollen kan tillsättas inom kort. Sök därför direkt! Vår historia The Place är rekryterings- och kompetensföretaget som var med och byggde bemanningsbranschen för 30 år sedan. 2019 bytte vi varumärke från Placera Personal till The Place. På The Place vilar vi tryggt på vår långa erfarenhet men utmanar den bransch som vi en gång var med och skapade. Du kommer att märka att vi gör saker lite annorlunda - och bättre.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare