Marknadsassistent till Plandent!

Marknadsassistent till Plandent!

Vår kund Plandent söker nu en ny stjärna till deras marknadsteam med önskad start omgående.

Plandent är ett medicintekniskt företag och helhetsleverantör som genom att erbjuda utrustning och förbrukningsmaterial till tandvårdskliniker i hela landet skapar en bättre vardag för svensk tandvård! Plandent är med sina systerbolag etablerade i hela Norden och har 70 medarbetare i Sverige varav 40 stycken sitter på det rymliga och ljusa kontoret i Årsta, Stockholm. Plandents företagskultur genomsyras av en härlig och varm stämning där det är högt i tak och god sammanhållning!

Om rollen som Marknadsassistent

I den här rollen får du arbeta brett med kommunikation i en meningsfull bransch mot företagskunder inom svensk tandvård. Du kommer att ha en viktig roll i ett litet marknadsteam om tre där du rapporterar till marknadschefen. Du kommer att samarbeta med alla interna avdelningar för att inhämta information men främst med produkt- och säljteamet. I rollen ingår att arbeta både strategiskt och operativt med all kommunikation mot era företagskunder, och hålla en röd tråd med fokus på digitala kanaler som webben, sociala medier och mejl. Att uppdatera innehållet på webbsidan enligt senaste SEO-principer är ett utav alla de projekt som du kommer att få möjlighet att arbeta med. I den här rollen finns verkligen chans att utveckla och bygga vidare på dina färdigheter och stort utrymme att använda din kreativitet för att nå era gemensamma mål!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:
 • Producera innehåll i form av grafiskt material och copy
 • Arbeta med digitala kampanjer, annonsering/analys på Google och sociala medier
 • Uppdatera webbsida i Episerver med innehåll
 • Producera nyhetsbrev
 • Stötta säljarna med presentationsmaterial
 • Arbeta med fysiska och digitala event
 • Internkommunikation
Vem tror vi att du är?

Vi tror att du är en vass skribent och kreativ kommunikatör, som även har full koll på digital marknadsföring. Du är förmodligen mitt i din karriär och har något till några års erfarenhet av att jobba självständigt eller i ett marknadsteam på ett mindre eller medelstort företag. Du har även en analytisk sida och är van att jobba med annonsering och uppföljning i Google och Facebooks kampanjverktyg.

Vi tror att du är en nyfiken och positiv person som är självgående, handlingskraftig och som vågar ta för dig! Du trivs också förmodligen allra bäst när organisation och arbetssätt genomsyras av teamkänsla, samarbete, kunskapsdelning och såklart - frihet under ansvar. Det stämmer säkert också att du är driven, idérik, ödmjuk och resultatfokuserad? Toppen!

Kvalifikationer

För att lyckas och göra succé i den här rollen önskar vi att du har:
 • En eftergymnasial utbildning inom kommunikation/marknadsföring
 • Flytande svenska i tal och skrift
 • Mycket goda kunskaper i engelska
Och ett intresse för eller kunskaper inom följande:
 • Innehållsproduktion och kreativt skrivande
 • Sociala medier, Linkedin och Instagram
 • Kampanjer på Google och Facebook
 • Grafisk design, Adobe Creative Suite, Canva etc.
 • SEO
Låter det spännande? Det hoppas vi - tveka inte att skicka in din ansökan då vi går igenom ansökningar löpande och önskar tillsätta tjänsten omgående.

Tjänstens omfattning

Detta är en direktrekrytering på heltid med arbetstid 8-16:30 på vardagar. Du utgår från kontoret i Årsta med möjlighet att arbeta en dag i veckan på distans. Start omgående med hänsyn till uppsägningstid.

The Place - Where happy work happens

För dig som söker nytt jobb är The Place din trygga punkt. I just denna rekrytering sköter våra kompetenta rekryteringskonsulter processen, från intervju till anställningserbjudande. Sedan blir du anställd av kundföretaget. Vi är stolta över våra fina samarbeten med en stor mängd intressanta och spännande företag - och det innebär ju många karriärmöjligheter för dig!

Sökord: marknadsassistent, kommunikatör, digital marknadsföring, marknadskoordinator, SEO, sociala medier, Google, annonsering
Mer info
Kontaktperson Sara Giordano
Telefon 0765362720
Email Mejla Sara Giordano
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://theplace.se
Sista ansökningsdag 26 mars 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

The Place är ett rekryteringsföretag och en Worklife Partner, en plats för våra kunder och kandidater att växa på för att stärka sin affär och karriär. Vi är verksamma inom kompetensområdena Ekonomi, Administration, HR, Logistik, IT och Kommunikation och brinner för att matcha rätt kompetens med rätt företag och att skapa ett positivt arbetsliv för såväl kunder som medarbetare.