HR-Koordinator till välkänt detaljföretag i City!

HR-Koordinator till välkänt detaljföretag i City!

Att utveckla långsiktiga relationer, att nätverka i olika roller och arbeta brett. Visst låter det roligt och givande att arbeta som HR-Koordinator?

Vår kund sitter på Mäster Samuelsgatan och har omkring 171 000 anställda med butiker i olika länder och e-handel inom detaljhandel, kläder & inredning.Vi är övertygade om att glädje i arbetslivet ökar produktivitet såväl som kompetens hos både medarbetare och företag. Som en del av globala och en av Sveriges största mode-/inrednings-/detaljhandelsföretaget kommer du arbeta tillsammans med nyfikna, skickliga och målinriktade kollegor som sätter glädjen i arbetslivet högt! Är du intresserad av människor och har intresse för HR? Då har du hittat rätt!

Om rollen

I dagsläget ska teamet nu stärkas med ytterligare en HR-Koordinator för projektuppdrag med start omgående. Projektet sträcker sig under 6 veckors tid på heltid. Vi tror att du har jobbat i liknande roll med minst 1 års erfarenhet inom HR-personal och administration.

I uppdraget jobbar du modigt och brett som en nyckelperson i rollen HR-Koordinator och ingår i ett välkomnande team. Ditt arbete gör skillnad! Detta är ett konsultuppdrag med start omgående 16 februari och är en visstidsanställning på minst 6 veckor.

Några av dina ansvarsområden

HR ansvarar för att leda arbetet med kompetensförsörjning mot målet att vara en hållbar, attraktiv arbetsgivare och ger stöd till ledning och verksamhet.
 • Delta i medarbetargranskningar, se till att korrekt personalinformation och data finns tillgänglig och ta protokoll och utdata av alla beslut.
 • Hantera medarbetarfiler och underhålla korrekta registerdokumentation uppdaterad.
 • Tillhandahålla korrekt och aktuell information om HR-policyer och rutiner.
Vem vi tror att du är

Ja, vi vill förstås veta mer om dig! För att trivas i rollen är du en person som tycker om utmaningar, är skicklig i ditt utförande, flexibel och kan prioritera när arbetsuppgifter växlar. Du håller högt tempo, är nyfiken, modig och har en analytisk sida. Du har relevant erfarenhet att arbeta som HR-koordinator med god förståelse för marknaden. Du har erfarenhet av att arbeta i en strukturerad och/eller kompetensbaserad rekryteringsprocess och har 1-2 års erfarenhet av rollen. Du fullkomligt trivs att skapa och förvalta relationer, är naturligt coachande till verksamheten och kommunikativ. Du har vana att stötta chefer genom att driva hela processer från start till mål och agera stöttande funktion.

Det är också viktigt att du trivs med att arbeta i team samtidigt som du är självgående och tar egna initiativ. Och även om detta är en klyscha är det även toppen om du kan tänka utanför boxen och hitta kreativa lösningar när du stöter på problem. Du är tydlig i din kommunikation och trivs att kommunicera i olika kontaktytor och medarbetare. Det är också viktigt att du självständigt och självsäkert driver ditt arbete framåt och aktivt söker efter möjligheter att ta initiativ för att förbättra verksamheten. Vidare ser vi att du har ett driv i att skapa resultat och kundfokus kommer naturligt för dig i samarbetet med dina rekryterande chefer.

Om du letar efter möjligheten att få full utväxling och utvecklas med nya ansvarsområden i en verksamhet som berör alla i Stockholm- då kan det här vara nästa uppdrag för dig! Är du den vi söker? Det hoppas vi givetvis att du är! Passa på att skicka in din ansökan redan idag. Vi jobbar med löpnade urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Kvalifikationer:
 • Relevant erfarenhet
 • Utmärkt administrativ och organisatorisk förmåga.
 • Stark kommunikations- och interpersonell förmåga.
 • Hög nivå av proaktivitet.
 • Hög integritet och konfidentialitet
 • Kommunikativ
Skallkrav
 • Relevant erfarenhet
 • HR
 • Administration
Språk
 • Engelska - Flytande i tal och skrift (hög nivå, meriterande med affärsengelska)
 • Svenska - Flytande i tal och skrift
Konsultuppdragets omfattning

Start: Omgående, 16 feb
Slut: 24 mars 2023
Heltid: 40 tim/v

Låter det intressant? Hoppas det! Dröj inte för länge med din ansökan och sök gärna idag!

The Place - Where happy work happens

Låter detta intressant och du fortfarande vill söka jobbet? Bra - du som lyckas knipa platsen blir dessutom en del av The Place! Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.

HR, HR-Koordinator, HR administratör
Mer info
Kontaktperson Jubisa Lopez
Email Mejla Jubisa Lopez
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://theplace.se
Sista ansökningsdag 19 feb 2023 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

The Place är ett rekryteringsföretag och en Worklife Partner, en plats för våra kunder och kandidater att växa på för att stärka sin affär och karriär. Vi är verksamma inom kompetensområdena Ekonomi, Administration, HR, Logistik, IT och Kommunikation och brinner för att matcha rätt kompetens med rätt företag och att skapa ett positivt arbetsliv för såväl kunder som medarbetare.