Hoppa till innehåll
The Place AB logotyp

Hej! Är du högskolestudent inom inköp och logistik? Bra!

Via vår satsning Students @ The Place söker vi nu studenter för sommarjobb i Stockholm. Det är en unik chans för dig som är student och vill sommarjobba, eller jobba extra redan nu i vår. Visst låter det bra?

Denna proaktiva annons är för dig som studerar inom inköp och logistik och skulle vilja hitta ett sommarjobb inom det området. De lyckliga studenterna som går vidare i nästa steg i ansökningsprocessen kommer vi att matcha med flera spännande företag i Stockholm som söker uppbackning till sin inköp- och logistikavdelning i sommar. Så om det är någon jobbansökan du bör lägga extra krut på så är det denna!

Vi kommer att ta ansökningar löpande, så ta chansen och skicka in en ansökan redan idag!

Hur processen går till:
  • Det börjar med att du enkelt skickar in en ansökan till oss om att du vill sommarjobba (och kanske extrajobba lite nu under våren också).
  • Bifoga gärna en presentation om dig själv där du också beskriver vad du helst vill arbeta med.
  • Bifoga ditt CV.
  • Om vi fattar intresse för din profil kommer vi att höra vi av oss via mail, och sen du får spela in en kort videointervju på mobilen där du svarar på tre frågor.
  • Hittar vi ett jobb som passar dig kommer vi matcha ihop din profil till företag som behöver extra kompetens i sommar.
Så se till att vässa till ditt CV så det sticker ut bland kandidaterna!

Men, vilket jobb söker jag till egentligen?

Inom inköp och logistik-området finns det vanligtvis jobb som inköpsassistent, inköpare, orderläggare, orderadministratör, logistikkoordinator och reklamationshandläggare. Specificera vad du helst skulle vilja jobba med, så försöker vi att matcha din profil med passande sommarjobb. Oavsett vilken typ av jobb du söker så är vårt syfte att du ska trivas och må bra på ditt jobb.

Kan ni garantera mig ett sommarjobb?

Nej, det kan vi inte. Vi kommer att göra ett urval av de profiler vi tycker är intressanta, och dessa försöker vi matcha ihop med rätt jobb. Men vår ambition är att hitta ett jobb till så många som möjligt förstås!

Detta är en generell och proaktiv jobbannons. Vi kommer att ta emot ansökningar under hela våren, men vi får in uppdrag löpande. Så vänta inte med att söka så du inte missar något spännande jobb

The Place - Where Happy Work Happens

Vi gör saker lite annorlunda. The Place är en 30-årig rekryterings- och kompetenspartner som sätter glädjen först. På en marknad där merparten rekryteringsfirmor konkurrerar om samma, allt medvetnare talangpool, är hårda värderingar, hög omsättning, individer reducerade till nummer och kortsiktighet numera en norm.

Att jobba är viktigt, men det är inte allt; vi står för att skapa en balans mellan liv och arbetsliv som känns både hållbar och kul. Som medarbetare hos The Place erbjuds du kompetensnätverk, mentorskap och trygga villkor. I The Place har du en Worklife Partner som är intresserad av att följa och utveckla ditt arbetsliv över tid.
Mer info
Kontaktperson
Daniella Edholm
Telefon
Email
Yrkesroll
Sista ansökningsdag
08 apr. 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

The Place är ett rekryteringsföretag och en Worklife Partner, en plats för våra kunder och kandidater att växa på för att stärka sin affär och karriär. Vi är verksamma inom kompetensområdena Ekonomi, Administration, HR, Logistik, IT och Kommunikation och brinner för att matcha rätt kompetens med rätt företag och att skapa ett positivt arbetsliv för såväl kunder som medarbetare.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare